Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De reden waarom UFC Baas White locatie UFC 249 geheim houdt

De reden waarom UFC Baas White locatie UFC 249 geheim houdt

Dana White de grote baas van de UFC gaf maandagnacht de nieuwe fight card voor UFC 249 vrij, maar hij houdt de locatie nog even geheim en met een reden.

UFC 249 is gepland voor 18 april op een locatie die nog steeds een mysterie is. In een gesprek met ESPN legde White uit waarom hij de locatie geheim houdt, ondanks dat deze binnenkort komt. “Er zijn veel enge mensen, weet je? En wanneer ze de locatie ontdekken, beginnen ze de locatie aan te vallen en te bellen, “zei White.

Het lijkt erop dat White verwijst naar de media die niet willen dat het evenement plaatsvindt vanwege de aanhoudende coronaviruspandemie en problemen die daarmee verband houden. Het is geen geheim dat White voortdurend in gevecht is geweest met de media, daterend uit de tijd dat de UFC nog in de kinderschoenen stond.

Stelletje lamzakken

White heeft altijd voor de UFC moeten vechten terwijl de media de sport hebben bekritiseerd, en hij heeft daardoor nog altijd een broertje dood aan sommige media bedrijven. Er zijn echter ook media geweest die de beslissing van de UFC hebben verdedigd om de show door te laten gaan.

Het is echter duidelijk dat de opmerkingen van White gericht zijn op zijn critici en niet op degenen die zijn inspanningen ondersteunen. Wanneer White eindelijk over de brug komt met een locatie is dus even afwachten ook hoe lang hij het nog geheim kan houden.

Bekijk ook

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Max Holloway toonde een andere vechter dan dan hij ooit was in zijn gevecht met ...

MMA-talent scoort 1e vette UFC knock-out van 2021 (video)

Punahele Soriano had de eer de eerste knock-out van het UFC 2021 seizoen te scoren. ...

BREAKING: Dana White ‘Khabib overweegt terugkeer gevecht’

Khabib Nurmagomedov de UFC-lichtgewicht kampioen lijkt uit pernsien te komen. UFC President DanaWhite kondigde vanavond ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page