De Randamie: Titelgevecht tegen Amanda Nunes volgende Nieuws
Nieuws

De Randamie: Titelgevecht tegen Amanda Nunes volgende

De Randamie: Titelgevecht tegen Amanda Nunes volgende

De Nederlandse Germaine de Randamie zal niet lang gaan zitten wachten voor een kans op de UFC-titel van Amanda Nunes

De Randamie gerangschikt als de nummer 1 in de bantamgewicht divisie van de UFC naar haar winst op Aspen Ladd zaterdag in Sacramento, Californië. Zou De Randamie ruimschoots in haar rechten staan om een ​​poging te wagen om UFC bantamgewicht titelhouder Amanda Nunes te gaan verslaan.

Ladd kreeg zaterdag een flinke stoot te verwerken waardoor scheidsrechter Herb Dean het gevecht stopte. Dit weer ontvangen met veel boegeroep van het Amerikaanse publiek die Ladd in haar thuis stad zagen verliezen. In het interview na het gevecht wat De Randamie had met Michael Bisping zie de Nederlandse "sorry Sacremento, ik begrijp jullie," doelen op het snelle einde.

De rematch die komen moet

Op de vraag wat er nu volgt zei De Randamie met een brede glimlach: "Dat is aan de UFC." Het ligt in de lijn der verwachting dat een rematch tussen De Randamie en Nunes plaats zal gaan vinden, op zijn minst zal De Randamie er een uitdaging uit gaan doen.

ZIE OOK>> Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd

Mocht het tot een gevecht komen tussen De Randamie en Nunes, dan kan de Braziliaanse rekenen op een zeer goed voorbereidde De Randamie, die zeker zal gaan voor het goud nu zij compleet terug lijkt in het wedstrijd ritme, wat op zich een top prestatie te noemen is wetende dat De Randamie in het dagelijks leven politie agent is en traint naast haar werk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws