Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De Randamie: Titelgevecht tegen Amanda Nunes volgende

De Randamie: Titelgevecht tegen Amanda Nunes volgende

De Nederlandse Germaine de Randamie zal niet lang gaan zitten wachten voor een kans op de UFC-titel van Amanda Nunes

De Randamie gerangschikt als de nummer 1 in de bantamgewicht divisie van de UFC naar haar winst op Aspen Ladd zaterdag in Sacramento, Californië. Zou De Randamie ruimschoots in haar rechten staan om een ​​poging te wagen om UFC bantamgewicht titelhouder Amanda Nunes te gaan verslaan.

Ladd kreeg zaterdag een flinke stoot te verwerken waardoor scheidsrechter Herb Dean het gevecht stopte. Dit weer ontvangen met veel boegeroep van het Amerikaanse publiek die Ladd in haar thuis stad zagen verliezen. In het interview na het gevecht wat De Randamie had met Michael Bisping zie de Nederlandse “sorry Sacremento, ik begrijp jullie,” doelen op het snelle einde.

De rematch die komen moet

Op de vraag wat er nu volgt zei De Randamie met een brede glimlach: “Dat is aan de UFC.” Het ligt in de lijn der verwachting dat een rematch tussen De Randamie en Nunes plaats zal gaan vinden, op zijn minst zal De Randamie er een uitdaging uit gaan doen.

ZIE OOK>> Germaine de Randamie snel klaar met Aspen Ladd

Mocht het tot een gevecht komen tussen De Randamie en Nunes, dan kan de Braziliaanse rekenen op een zeer goed voorbereidde De Randamie, die zeker zal gaan voor het goud nu zij compleet terug lijkt in het wedstrijd ritme, wat op zich een top prestatie te noemen is wetende dat De Randamie in het dagelijks leven politie agent is en traint naast haar werk.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.