De Randamie: 'Er kijken meer mensen naar mij dan Rico vs Badr' (video) Nieuws
Nieuws

De Randamie: 'Er kijken meer mensen naar mij dan Rico vs Badr' (video)

De Randamie: 'Er kijken meer mensen naar mij dan Rico vs Badr' (video)

Deze zaterdag 14 december staat Germaine de Randamie tegenover regerend UFC bantam wereldkampioen Amanda Nunes.

Hét gevecht waar heel Nederland over praat is Rico Verhoeven tegen Badr Hari op 21 december. De rest van de wereld kijkt uit naar a.s. zaterdag als UFC 245 zal plaatsvinden, met maar liefst drie titelgevechten waaronder Nederlandse trots Germaine de Randamie.

Zelf zegt de Randamie in een interview met Veronica Fight dat zij het wel gewend is dat er minder aandacht is voor haar als MMA-vechter. "Iedereen praat over Rico en Badr, maar in de praktijk kan GLORY Kickboxing niet tippen aan de UFC,"zegt de Randamie.

Veel respect

De nuchtere Utrechtse zegt dat zij nog steeds verbaast is dat zij op de grote billboards in Amerika prijkt en zelfs op een grote poster in het UFC hoofdkantoor. Zaterdag zal zij proberen Nunes van haar troon te stoten.

"Waar het op neer komt is dat wij allebei vechters zijn, we staan in de ring om het beste te geven van onszelf en willen allebei winnen, maar na de partij geven wij elkaar een knuffel. Ik heb alleen maar respect voor Amanda en zal geen kwaad woord over haar spreken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws