? 'De pijn is heftig': UFC'er Weidman spreekt over bizarre beenbreuk Nieuws
Nieuws

? 'De pijn is heftig': UFC'er Weidman spreekt over bizarre beenbreuk

? 'De pijn is heftig': UFC'er Weidman spreekt over bizarre beenbreuk

Chris Weidman die afgelopen weekend zijn onderbeen brak in de wedstrijd tegen Uriah Hall, spreekt voor het eerst via een video over het brute incident. Terwijl hij wacht op pijn medicatie doet de vechter verhaal en over zijn verwachte herstel proces.

In de video uitte Weidman zijn dankbaarheid aan vrienden, familie en fans die contact met hem hebben opgenomen. Hij bedankte ook rivaal Hall, die zichtbaar geschokt was door de uitkomst van het gevecht. Het bizarre is dat Anderson Silva die tegenstander was van Weidman in 2013 op een zelfde wijze in hun wedstrijd zijn been brak. Silva stuurde ook beterscahps wensen aan Weidman.

Ik kom er doorheen

Zondag onderging Weidman met succes een operatie aan zijn been en hij gaf later zijn eerste verklaring af via zijn vrouw op Instagram. Nu spreekt de vechter zelf; ,,Ik wil iedereen gewoon laten weten dat ik zo dankbaar ben voor alle liefde en steun', zegt Weidman.

,,Ik weet dat Uriah Hall super stijlvol was en van streek was dat dit mij overkwam en dat waardeer ik echt. Ik weet dat Anderson Silva naar buiten kwam en een paar hele aardige dingen zei. Het is behoorlijk wreed, maar ik kom hier wel doorheen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws