'De McGregor titel': Uitdager ziet gevecht wel zitten Nieuws
Nieuws

'De McGregor titel': Uitdager ziet gevecht wel zitten

'De McGregor titel': Uitdager ziet gevecht wel zitten

Michael Chandler wil tegen Conor McGregor vechten voor ‘The McGregor Titel’. De van Bellator MMA naar de UFC overgekomen kampioen ziet het wel zitten tegen de Ier te knokken.

Een heuse 'McGregor' titel inclusief een exclusieve met edelstenen en goud volgehangen bijbehorende riem moet er komen, zo stelde McGregor zelf al voor afgelopen week. Chandler ziet het als een kans om in het najaar of de winter de Ier onder ogen te komen.

Chandler maakte zijn UFC-debuut op spectaculaire wijze op de undercard van Conor McGregor vs Dustin Poirier tijdens UFC 257 die eerder dit jaar plaatsvond. In dat gevecht nam hij het op tegen Dan Hooker en schakelde hem uit in de eerste ronde.

Voor de titel

Die knock-out overwinning leverde meteen een titelgevecht op met Charles Oliveira voor de vacante UFC lichtgewicht titel, die door voormalig kampioen Khabib Nurmagomedov vacant is gesteld. Chandler en Oliveira ontmoetten elkaar tijdens UFC 262 welke plaatsvindt op 15 mei in het Toyota Center in Houston, Texas.

,,Ik vind het geweldig, man,' zei Chandler over de 'McGregor-titel'. 'Het is Conor wie Conor is. Luister, ik bedoel, je kunt zeggen wat je wilt over Conor, maar de kerel is het grootste vechtsport icoon ter wereld. Ik wil vroeg of laat de UFC-kooi delen met Conor voordat ik met pensioen ga. Een gevecht voor de McGregor titel in het njaar of winter zou mooi zijn", zegt Chandler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws