'De gevaarlijkste bitch is terug': Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht Nieuws
Nieuws

'De gevaarlijkste bitch is terug': Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

'De gevaarlijkste bitch is terug': Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas, de Poolse zegt dat 'de slechtste bitch op de planeet terug is'. De Chinese Zhang vernietigde de Poolse Jedrzejczyk in hun laatste gevecht, waar het hoofd van de Poolse bijna ontplofte.

De voormalige stro-gewicht kampioen Jedrzejczyk is terug en klaar om haar troon terug te eisen. De Poolse heeft niet meer gevechten sinds maart 2020 toen ze deelnam aan het inmiddels beruchte gevecht van het jaar tegen Zhang. De Chinese geselde Jedrzejczyk zodanig dat deze bijna onherkenbaar was, het hoofd van de vechters verdubbelde door de stoten van Zhang.

Jedrzejczyk is terug en wil een kans op de titel, of dit nu tegen Zhang of Namajunas is die zaterdag tegen elkaar knokken maar de Poolse niet uit. Volgens Jedrzejczyk is het huidige plan in om eind mei terug te keren naar de Verenigde Staten. Dar wil zij ten minste twee maanden training in de sportschool in Florida. De Poolse traint ook vaak in Nederland onder K-1 legende Ernesto Hoost.

Harde knokker

Jedrzejczyk is eerder de strijd aangegaan met beide concurrenten in het UFC 261-titelgevecht, dus ze heeft zeker inzicht in de sleutels tot de overwinning voor Zhang en Namajunas. Hoewel ze niet bereid is een voorspelling te doen, ziet Jedrzejczyk zeker een weg naar de overwinning voor Namajunas, ondanks dat ze als underdog wordt aangemerkt.

,,Ik wil de winnaar van dit gevecht krijgen", zei Jedrzejczyk. "Ik zal niet stoppen. Dat is het geval als ik gevechten verloor door knock-out of als ik de gevechten op punten verloor en het verschil groot was, maar dat is het niet. Ik geef altijd een show en de gevechten zijn heel dichtbij, dus ik wil doorgaan. " De Poolse lijkt duidelijk in haar doel, de kans is groot dat zij ook daadwerkelijk terugkeert het zij tegen Namajunas, Zhang of een andere vechter op het UFC rooster.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws