Headliner gevecht 25 juli UFC Fight Island bekend MMA Nieuws
MMA Nieuws

Headliner gevecht 25 juli UFC Fight Island bekend

Headliner gevecht 25 juli UFC Fight Island bekend
Headliner gevecht 25 juli UFC Fight Island bekend

Darren Till vs. Robert Whittaker is de headliner op 25 juli voor UFC Fight Island. Combate meldde voor het eerst de Till vs. Whittaker-wedstrijd voor het UFC Fight Island-evenement.

Een middengewicht gevecht tussen topkandidaten Darren Till en Robert Whittaker zal op 25 juli een UFC Fight Island-evenement headlinen. Het paar was oorspronkelijk bedoeld om elkaar te ontmoeten tijdens een UFC Dublin-evenement in augustus. Maar dat event, zoals elke andere UFC-event, werd afgelast vanwege het coronavirus.

Till en Whittaker zullen nu een paar weken eerder vechten op UFC Fight Island. Hoewel er geen titel op het spel staat, staat de wedstrijd gepland voor vijf ronden, aangezien dit een headliner is. De winnaar van Till vs. Whittaker plaatst zichzelf op een geweldige positie in de UFC middengewicht divisie.

Harde strijd

Israël Adesanya is momenteel van plan om tegen rivaal Paulo Costa te vechten. Daarna staat de deur wijd open voor de kanshebbers. Jared Cannonier zal dan een mogelijke tegenstander voor Till of Whittaker kunnen zijn. Till vocht zijn laatste wedstrijd in november tijdens UFC 244.

Whittaker vocht voor het laatst in oktober een maand eerder dan Till. Hij verloor daar zijn middengewicht titel aan Adesanya. Welke andere gevechten er worden gemaakt zal in de komende periode bekend duidelijk worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws