Headliner gevecht 25 juli UFC Fight Island bekend – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Headliner gevecht 25 juli UFC Fight Island bekend

Headliner gevecht 25 juli UFC Fight Island bekend

Darren Till vs. Robert Whittaker is de headliner op 25 juli voor UFC Fight Island. Combate meldde voor het eerst de Till vs. Whittaker-wedstrijd voor het UFC Fight Island-evenement.

Een middengewicht gevecht tussen topkandidaten Darren Till en Robert Whittaker zal op 25 juli een UFC Fight Island-evenement headlinen. Het paar was oorspronkelijk bedoeld om elkaar te ontmoeten tijdens een UFC Dublin-evenement in augustus. Maar dat event, zoals elke andere UFC-event, werd afgelast vanwege het coronavirus.

Till en Whittaker zullen nu een paar weken eerder vechten op UFC Fight Island. Hoewel er geen titel op het spel staat, staat de wedstrijd gepland voor vijf ronden, aangezien dit een headliner is. De winnaar van Till vs. Whittaker plaatst zichzelf op een geweldige positie in de UFC middengewicht divisie.

Harde strijd

Israël Adesanya is momenteel van plan om tegen rivaal Paulo Costa te vechten. Daarna staat de deur wijd open voor de kanshebbers. Jared Cannonier zal dan een mogelijke tegenstander voor Till of Whittaker kunnen zijn. Till vocht zijn laatste wedstrijd in november tijdens UFC 244.

Whittaker vocht voor het laatst in oktober een maand eerder dan Till. Hij verloor daar zijn middengewicht titel aan Adesanya. Welke andere gevechten er worden gemaakt zal in de komende periode bekend duidelijk worden.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page