Darren Till neemt het op tegen Kelvin Gastelum Nieuws
Nieuws

Darren Till neemt het op tegen Kelvin Gastelum

Darren Till neemt het op tegen Kelvin Gastelum
Darren Till neemt het op tegen Kelvin Gastelum

Volgens Brett Okamoto van ESPN zal voormalig weltergewicht Darren Till zijn middengewicht debuut maken tijdens UFC 244 tegen voormalig weltergewicht Kelvin Gastelum. Het gevecht zal plaatsvinden op 2 november in Madison Square Garden in New York.

Darren Till was blijkbaar vorige week nog steeds bezig met een overgang naar de middengewicht divisie, maar heeft inmiddels zijn beslissing genomen.

"Ik heb er niet veel over nagedacht," zei Till onlangs op de Eurobash podcast van MMA Fighting. “Laten we de middendivisie doen, laten we de welterdivisie doen - laten we alle f * cking divisies doen, want aan het eind van de dag ben ik echt voor niemand bang. Het zou een opluchting zijn voor me, want ik hoef me geen zorgen te maken over het gewicht. Ik hoef maar een paar kilo af te vallen, maar nog niets is 100 procent zeker, dus we zullen zien waar we uitkomen aan het einde van het jaar", aldus Darren Till.

Voorafgaand

Darren Till zal deelnemen aan dit gevecht nadat hij zijn laatste twee gevechten in de welterdivisie heeft verloren. Eerst tegen Tyron Woodley in 2018, en vervolgens bezweek hij aan een gewelddadige knock-out door Jorge Masvidal eerder dit jaar. Voorafgaand aan deze verliezen was hij nooit verslagen in het MMA.

Kelvin Gastelum kan terugkijken op een beslissingsverlies tegen Israel Adesanya in een 2019. Hierdoor lukte het niet om de UFC middengewicht titel te veroveren. Voorafgaand aan dat verlies won hij van Ronaldo "Jacare" Souza en Michael Bisping.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws