Darren Till geïnteresseerd in een middengewicht partij tegen Israel Adesanya Nieuws
Nieuws

Darren Till geïnteresseerd in een middengewicht partij tegen Israel Adesanya

Darren Till geïnteresseerd in een middengewicht partij tegen Israel Adesanya
Darren Till geïnteresseerd in een middengewicht partij tegen Israel Adesanya

De uit Liverpool afkomstige Darren Till verloor zijn eerste UFC titelgevecht tegen Tyron Woodley. Daarna lukte het Till niet om op gewicht te komen voor zijn partij tegen Stephen “Wonderboy” Thompson.

Till gaf zelf aan bij Bjpenn dat hij op een dag in de middengewicht categorie zou vechten, maar de Brit geeft niet exact aan wanneer.

"Ik ga absoluut ooit vechten met een gewicht van 185 pond, maar alleen omdat ik er zelf zo'n grote ding van heb gemaakt om af te vallen, omdat ik duidelijk het gewicht in Liverpool heb gemist en het afvallen verrassend eenvoudig bleek te zijn voor het gevecht met Woodley." Till zei ook op de Believe You Me-podcast: "Het afvallen was gewoon makkelijk, dus ik kan nog steeds een paar maanden op weltergewicht blijven voor een paar gevechten. Dat is wat ik in mijn hoofd heb en dan overduidelijk naar de 185 pond. Maar voorlopig kan ik nog steeds het gewicht voor de weltergewicht categorie halen, dus voorlopig blijf ik op weltergewicht."

Middengewicht

Als het zover is wil Dareen 'The Gorilla' Till zich wel meten met Israel 'Stylebender' Adesanya. "Ik vraag Sean (Shelby) voor de mooiste en hardste uitdagingen, zoals je hebt gezien in mijn laatste gevecht tegen de kampioen. Ik wil alleen tegen de besten vechten, en op dit moment is de 'Stylebender' de beste bij de middengewicht categorie. Dat is zeker een gevecht wat ik in de toekomst wil aangaan."

Wederzijdse interesse

Toevallig heeft Israel Adesanya eerder al in juli 2018 aangegeven ook geïnteresseerd te zijn in een partij met Darren Till. Dat maakt de kans op een treffen tussen beide heren zeker groter voor de toekomst.

Adesanya zal eerst vechten tegen ‘The Spider’ Anderson Silva tijdens UFC 234 op 10 februari.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws