Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Daniel Cormier had COVID-19 net voor Stipe Miocic gevecht

Daniel Cormier had COVID-19 net voor Stipe Miocic gevecht

Daniel Cormier had COVID-19 net voor Stipe Miocic gevecht

Daniel Cormier onthult dat hij COVID-19 had, slechts een maand voor zijn derde gevecht om de UFC titel met Stipe Miocic.

Cormier onthuld dat hij een maand voor zijn UFC 252-titelgevecht positief testte op het nieuwe coronavirus. “In het weekend begon ik me een beetje misselijk te voelen,” zei Cormier tegen Yahoo Sports.

Dit bleek een symptoom van het virus, maar Cormier voelde zich niet doodziek. “Ik heb drie keer getraind. Ik voelde me oké, maar ik was een beetje moe, denk ik, hoe ik het zou zeggen. Nu, laat me even teruggaan: de woensdag ervoor was mijn gereedheid score 78, 79. “

Mijn lichaam waarschuwde mij

“De gereedheid score geeft aan hoe je de dag zou moeten naderen. Als het laag is, zegt het dat je een stap terug moet doen. Ik gebruik het nu al maanden omdat mijn lichaam moet weten of ik de goede kant op ga. … Maandagavond, dinsdagochtend, voelde ik me niet zo goed. Mijn hartslag in rust was 50 slagen per minuut. Nu was het 57. Mijn lichaamstemperatuur was veranderd. “

Hoewel hij herstelde van het virus, maakt hij duidelijk dat dit niet de reden is waarom hij verloor van Stipe Miocic. “Dit is helemaal geen excuus. Miocic won het gevecht en hij vocht prachtig. ” Na het gevecht met Cormier kondigde Cormier zijn pensioen aan na een lange succesvolle carrière binnen de UFC.

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page