DANA WHITE: UFC zet zich schrap voor tweede corona lockdown – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DANA WHITE: UFC zet zich schrap voor tweede corona lockdown

DANA WHITE: UFC zet zich schrap voor tweede corona lockdown

Dana White zegt dat UFC zich schrap zet voor tweede lockdown: “Ik denk altijd aan het ergste”.

De UFC-baas vertelde dit aan de media voorafgaand aan UFC op ESPN 11. Ondanks dat het op dit moment goed gaat met zijn organisatie, zet hij zich schrap voor een tweede golf van COVID-19 later dit jaar. Maar dat de UFC ervoor zorgt dat deze voorbereid is op impact.

Ondanks alle kansen tegen hen, heeft de UFC sinds mei shows georganiseerd. Zelfs met het coronavirus dat nog steeds mensen over de hele wereld infecteert, vooral in de Verenigde Staten. Vrijdag werd bekend dat er een record van 150.000 op een dag besmet waren geraakt.

Veel besmettingen

Het Covid-19 virus treft nu vooral buiten Europa een groot aantal mensen. Hoewel het er naar uitziet dat de UFC in de nabije toekomst door zal gaan, waarschuwde White dat de UFC nog niet uit de gevaren zone is. “Vier maanden geleden had ik je alles kunnen vertellen over dit bedrijf. Waar we heen gingen, wat zou er gebeuren. Ik weet het nu niet, ‘zei White.

“Dus ik zit alleen maar rond de tafel met mijn team strategie uit te zetten en plannen te smeden. Ik denk dat er nog een lockdown komt, dat zal weer gebeuren. Ik denk altijd aan het ergste. ”

Selchte positie

Als je vechters hoort praten wanneer ze trainen, plaatsen ze zichzelf graag in de slechtste posities waarin ze zich zouden kunnen bevinden. Zo kijk ik ook naar dit bedrijf. Wat is de slechtste positie waarin we ons kunnen bevinden? “

Ondanks dat het coronavirus ervoor zorgt dat concurrerende organisaties zoals ONE Championship mensen moesten ontslaan, is de UFC-staf tot nu toe immuun gebleven voor de schade veroorzaakt door COVID-19. Niet alleen dat, maar de UFC heeft over het algemeen hun contractuele overeenkomsten met de meerderheid van hun vechters kunnen nakomen.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page