DANA WHITE: Terugkeer UFC gaat miljoenen kosten Nieuws
Nieuws

DANA WHITE: Terugkeer UFC gaat miljoenen kosten

DANA WHITE: Terugkeer UFC gaat miljoenen kosten
DANA WHITE: Terugkeer UFC gaat miljoenen kosten

UFC-president Dana White pakt door met een gepland evenement op 9 mei.

White zet door ondanks de coronaviruspandemie, maar het zal kostbaar zijn. "Luister, ik stop niet. We moeten doorzetten', zei White woensdag op Sirius XM's "Happy Hours". 'De realiteit is, kan het worden gedaan? Ja, het kan."

"Het is gewoon erg duur. En ik ben bereid het geld uit te geven om het te doen." White heeft naar verluidt een privé eiland gekocht om UFC events te houden en dat zal naast de nodige voorzorgsmaatregelen flink in de papieren kunnen gaan lopen.

Alle UFC events uitgesteld

De UFC werd onlangs gedwongen om UFC 249, die gepland stond voor 18 april in Californië, te annuleren, nadat leidinggevenden van Disney en ESPN tegen White hadden zijn plannen stop te zetten. Bovendien werden alle evenementen voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Maar White kondigde dinsdag aan dat de UFC volgende maand terugkeert met een met sterren bezaaide line-up inclusief drie titelwedstrijden. Hij verwacht vanaf mei verschillende evenementen achter gesloten deuren te houden in de UFC Apex-faciliteit in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws