DANA WHITE OVER UFC KAMPIOEN JONES: 'Hij heeft zijn hand overspeelt' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DANA WHITE OVER UFC KAMPIOEN JONES: ‘Hij heeft zijn hand overspeelt’

DANA WHITE OVER UFC KAMPIOEN JONES: ‘Hij heeft zijn hand overspeelt’

DANA WHITE OVER UFC KAMPIOEN JONES: 'Hij heeft zijn hand overspeelt'

Een van de grootste kampioenen van de UFC lijkt zijn titel op te geven. Jon Jones zegt zijn wereldtitel vacant te stellen.

Jon Jones, de oude UFC lichtgewicht zwaargewicht kampioen, tweette zondag dat hij van plan is de titel op te geven. Jones is serieus is en blijft bij zijn standpunt volgens welingelichte bronnen. De kampioen schreef dat hij “niets te winnen heeft” door te vechten tegen de zwaargewichten Dominick Reyes of Jan Blachowicz.

Jones en UFC-president Dana White hebben al een week ruzie. Dit na een mislukte onderhandelingsronde voor een mogelijk zwaargewicht gevecht tussen Jones en Francis Ngannou. Jones heeft keihard de bewering van White ontkend dat hij om een ​​bepaald bedrag had gevraagd. “De beste aller tijden zijn, betekent niet dat je $ 30 miljoen krijgt zei White. ‘Zo werkt het leven niet.’

Ontsla mij maar

In een bericht op sociale media op vrijdagavond, ging Jones zelfs zover dat hij suggereerde dat de UFC hem maar moest ontslaan als zijn reputatie ervoor zorgt dat de organisatie hem onderschat. Hij herhaalde dat punt in een tweet op zondagochtend. Leg je geld waar je mond is en ontsla me van dat contract.”

“Op geen enkel moment heb ik ooit iets van je gevraagd Dana. Ik vroeg gewoon om een ​​Supergevecht en vroeg om daarvoor gecompenseerd te worden. Jij bent degene die in het openbaar over onderhandelingen begon te praten.” White zegt dat Jones te ver is gegaan en zijn hand heeft overspeelt. Of en wanneer Jones zijn titel afgeeft is niet duidelijk, noch of de UFC dit zal accepteren.

Bekijk ook

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page