Dana White: open over aanstaande gevechten van Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

Dana White: open over aanstaande gevechten van Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov

Dana White: open over aanstaande gevechten van Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov
Dana White: open over aanstaande gevechten van Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov

De baas van de UFC, Dana White was open over zijn organisatie tijdens de ESPN Now or Never deze week, met name over de volgende gevechten van Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov.

Allereerst gaf de UFC-baas een grote duim voor een veelbesproken strijd tussen Conor McGregor en Donald "Cowboy" Cerrone."Ja, ik hou van dat gevecht", zei hij over een match tussen McGregor en Cerrone. 'Ze hebben elkaar uitgedaagd. Ten eerste, Cowboy, vertel me die laatste saaie wedstrijd waar die kerel in zat. Het antwoord is nooit. "

Later sprak Dana White over een mogelijke rematch tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov, waarin hij uitlegde dat hij liever Nurmagomedov tegen Tony Ferguson ziet terwijl McGregor en Cerrone het tegen elkaar opnemen. Als zowel McGregor als Nurmagomedov winnen, zal hij de blockbuster-rematch nastreven.

Diaz in de wachtkamer

"Ik wil niet zeggen nooit - maar nu niet", zei hij over deze herkansing. "[Nurmagomedov] zal zijn schorsing krijgen. Ik denk dat wat moet gebeuren is Khabib tegen Tony Ferguson, Conor tegen Cowboy, en als ze allebei eruit komen als winnaars, doen we de herkansing. “

White sprak ook over een mogelijk Trilogy gevecht tussen Conor McGregor en Nate Diaz. Helaas voor Diaz-fans klinkt deze als een no-go. Tenminste voor nu.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws