Dana White onthult datum voor Stipe Miocic vs Francis Ngannou 2 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dana White onthult datum voor Stipe Miocic vs Francis Ngannou 2

Dana White onthult datum voor Stipe Miocic vs Francis Ngannou 2

Dana White heeft onthuld dat Stipe Miocic vs Francis Ngannou 2 zal plaatsvinden in april 2021. Sinds Miocic Daniel Cormier versloeg bij UFC 252 om zijn zwaargewichttitel te verdedigen, was het duidelijk dat de herkansing met Ngannou het volgende zou zijn.

Dinsdagavond sprak UFC-president Dana White via ESPN + met fans voor een virtuele vraag- en antwoordsessie. Gedurende deze tijd wierp hij enig licht op de plannen die de UFC heeft voor dit nieuwe jaar.

Titelgevecht

White was erg open toen hem werd gevraagd naar verschillende vechters en wat de toekomst voor hen zal zijn. Over de zwaargewicht divisie gesproken, deelde White nieuws dat voor sommigen misschien verrassend zou kunnen zijn.

Hij zei dat kampioen Stipe Miocic in april het voor de tweede keer tegen Francis Ngannou zal opnemen. Ngannou riep op tot het gevecht in december, maar het kwam er niet van. In plaats daarvan zag de UFC het liever voor dit jaar.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/het-geheim-achter-de-topconditie-van-ufc-ster-conor-mcgregor-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws