Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dana White: McGregor krijgt kans op titelgevecht tegen Khabib

Dana White: McGregor krijgt kans op titelgevecht tegen Khabib

Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor eindelijk officieel

UFC Baas Dana White zegt dat als Conor McGregor zaterdag wint van Donald Cerrone op UFC 246, hij een titelkans krijgt tegen Khabib Nurmagomedov.

McGregor krijgt waar hij om vraagt ​​met een overwinning op Donald Cerrone, een kans op een rematch met Khabib Nurmagomedov. McGregor keert voor het eerst sinds lange tijd terug naar de UFC sinds hij in oktober 2018 verloor van Kahbib. Cerrone heeft zijn laatste twee UFC-gevechten verloren, terwijl McGregor zonder winst is in meer dan drie jaar.

White bevestigt nogmaals dat McGregor een titelkans krijgt als hij dit weekend voorbij Cerrone komt. “Hij krijgt waar hij op wacht,” antwoordde White. “Hij krijgt waar hij om heeft gevraagd. Hij is aan wachten op de rematch met Khabib. Ik denk dat het geen groot geheim is. “

Geldmachine

“Als hij dit weekend wint, krijgt hij die kans op de titel en het wordt de grootste pay-per-view ooit in de UFC-geschiedenis,” zegt White. Nurmagomedov heeft een titelverdediging in het verschiet op UFC 249 in april tegen voormalig interim-kampioen Tony Ferguson.

Het is de vijfde keer dat een gevecht tussen de twee is geboekt. UFC 246 vindt aanstaande zaterdag 18 januari plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas. McGregor vs Cerrone weltergewicht gevecht zal het event aanvoeren.

Bekijk ook

Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor plaagde een potentieel gevecht

Knock-outs en diskwalificatie tijdens UFC event Rio Rancho

Een paar verrassende uitkomsten zaterdagnacht tijdens UFC on ESPN+ 25.

MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

De MMA-vechter ligt op de intensive care