DANA WHITE LULT MAAR WAT: UFC Khabib vs Ferguson gaat niet door Nieuws
Nieuws

DANA WHITE LULT MAAR WAT: UFC Khabib vs Ferguson gaat niet door

DANA WHITE LULT MAAR WAT: UFC Khabib vs Ferguson gaat niet door

Dokter Margaret Goodman, die een van de eersten was die ooit met de UFC in Nevada werkte, vindt het niet leuk dat Dana White zo onvermurwbaar en zegt door te gaan met UFC 249.

De ervaren sportarts ging uit frustratie naar sociale media en zei dat het gewoon niet veilig is om dat evenement te organiseren tijdens een pandemie.

Bloed en speeksel

"Geen idee wat de UFC denkt? Het is niet mogelijk dat ze een locatie en personeel vinden, maar zouden ze dat wel moeten doen? Atleten, functionarissen, personeel en dokteren in direct contact met zweet, speeksel, bloed?"

DANA WHITE LULT MAAR WAT: UFC Khabib vs Ferguson gaat niet door

"Eerste hulp artsen kunnen niet eens voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen vinden om zichzelf te beschermen. Veiligheid eerst, "zegt Goodman.

Testen zegt niks

White weigerde te antwoorden of coronavirus-tests worden uitgevoerd voor UFC 249, maar Francis Ngannou heeft verklaard dat de UFC hem halverwege maart heeft getest en kwam daar goed uit.

Hoewel volgens Dr. Goodman dat eerdere testresultaat niet veel gewicht heeft. Zoals ze uitlegt, zelfs als ze dichter bij het evenement zouden testen en alle vechters negatief zouden zijn, zou het nog steeds niet voldoende zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws