Dana White: Conor McGregor 'is de man niet meer' Nieuws
Nieuws

Dana White: Conor McGregor 'is de man niet meer'

Dana White: Conor McGregor 'is de man niet meer'
Dana White: Conor McGregor 'is de man niet meer'

Het tij lijkt iets te zijn gekeerd tegen voormalig UFC-kampioen Conor McGregor, als het aankomt op eisen stellen.

Minder dan drie jaar geleden kon Conor McGregor nog eisen dat de UFC hem toestond Floyd Mayweather te boksen, echter lijkt het erop dat er een verandering is gekomen tegenover de Ierse vechter.

De bombastische Ier kreeg zijn zin en werd hij deel van een van de grootste geld evenementen in de UFC-geschiedenis in augustus 2017. Maar er is nu een andere UFC-vechter die McGregor voorbij streeft.

Niet compleet genegeerd

"Khabib is nu de man," zegt Dan White. "Conor is niet meer de man, dus Khabib mag achterover leunen en de lakens uitdelen." McGregor was ooit op het hoogtepunt van zijn populariteit, met het winnen van de vedergewicht en lichtgewicht titels minder dan een jaar uit elkaar.

Ondanks al zijn verschillende misstappen en juridische kwesties in de afgelopen maanden, is McGregor nog steeds belangrijk voor de UFC, maar moet hij wel een toontje lager spelen dan zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov, "McGregor zal zijn weg toch vinden naar een belangrijk evenement, het is afwachten tegen wie, "aldus White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws