Dana White bevestigd: 'Conor McGregor gaat weer vechten' Nieuws
Nieuws

Dana White bevestigd: 'Conor McGregor gaat weer vechten'

Dana White bevestigd: 'Conor McGregor gaat weer vechten'
Dana White bevestigd: 'Conor McGregor gaat weer vechten'

Het waren een paar drukke weken voor Conor McGregor.

Na eerst zijn pensionering aangekondigd te hebben en vervolgens fans te hebben geïnformeerd over een mogelijke terugkeer, heeft president Dana White van Ultimate Fighting Championship (UFC) zijn zegje gedaan over McGregor.

Hij sprak met CNN en bevestigde wat velen vermoedden toen een van de meest favoriete vechters van de UFC fans op 25 maart aangaf te stoppen. "Conor McGregor zal weer vechten," zei White.

Elke dag contact

White voegde eraan toe dat hij in een paar dagen met de Ier moest gaan zitten voor persoonlijke gesprekken om over de toekomst te praten. 'Ik en Conor communiceren elke dag, we hebben de hele week gepraat, het gaat goed met Conor en we zullen snel iets voor elkaar krijgen.

LEES OOK > Conor McGregor gaat weer met pensioen

Conor staat graag in een positie waarin hij de kaarten bepaald en hij doet wat hij wil doen, weet u, hij en ik zoeken naar manieren om samen te werken en hem snel terug te laten keren naar het MMA."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws