D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog MMA Nieuws
MMA Nieuws

D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

Dana White de grote baas van de UFC en Kampioen Khabib Nurmagomedov ontmoetten elkaar vandaag eindelijk persoonlijk. Beide prominenten namen de tijd voor elkaar tijdens het UAE Warriors 15 evenement in Abu Dhabi.

UAE Warriors 15, welke niet ver van de evenementen bubbel 'Fight Island' van de UFC plaatvond. Was vandaag het toneel van de langverwachte ontmoeting tussen de UFC-president en de UFC-lichtgewicht kampioen.

Backstage

White was aanwezig voor de opnames van een aflevering van "Dana White: Lookin’ for a Fight ", terwijl Nurmagomedov aanwezig was bij het evenement van UAE Warriors.

De uitzending van het evenement liet zien dat White's lijfwacht Nurmagomedov, die een speciale gast was, van de tribunes ophaalde om hem backstage te begeleiden.

Laatste gevecht

Van daaruit laat een video die door White op sociale media is gepost zien. Dat de twee een kamer binnenlopen en de deur sluiten. Een Instagram-verhaalvideo gepost door Nurmagomedov toont zijn baas die recht voor hem in een stoel zit.

White en Nurmagomedov hebben ongetwijfeld gesproken over de toekomst van de UFC-kampioen die eind vorig jaar met pensioen ging. Geruchten gaan dat White een laatste gevecht wil tussen Conor McGregor en Khabib. Of dit daadwerkelijk besproken is zal ongetwijfeld snel naar buiten komen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/doorbraak-de-ufc-staat-haar-vechters-toe-marihuana-te-gebruiken/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws