Home / Nieuws / MMA NIEUWS / D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

Dana White de grote baas van de UFC en Kampioen Khabib Nurmagomedov ontmoetten elkaar vandaag eindelijk persoonlijk. Beide prominenten namen de tijd voor elkaar tijdens het UAE Warriors 15 evenement in Abu Dhabi.

UAE Warriors 15, welke niet ver van de evenementen bubbel ‘Fight Island’ van de UFC plaatvond. Was vandaag het toneel van de langverwachte ontmoeting tussen de UFC-president en de UFC-lichtgewicht kampioen.

Backstage

White was aanwezig voor de opnames van een aflevering van “Dana White: Lookin’ for a Fight “, terwijl Nurmagomedov aanwezig was bij het evenement van UAE Warriors.

De uitzending van het evenement liet zien dat White’s lijfwacht Nurmagomedov, die een speciale gast was, van de tribunes ophaalde om hem backstage te begeleiden.

Laatste gevecht

Van daaruit laat een video die door White op sociale media is gepost zien. Dat de twee een kamer binnenlopen en de deur sluiten. Een Instagram-verhaalvideo gepost door Nurmagomedov toont zijn baas die recht voor hem in een stoel zit.

White en Nurmagomedov hebben ongetwijfeld gesproken over de toekomst van de UFC-kampioen die eind vorig jaar met pensioen ging. Geruchten gaan dat White een laatste gevecht wil tussen Conor McGregor en Khabib. Of dit daadwerkelijk besproken is zal ongetwijfeld snel naar buiten komen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC-ster Tony Ferguson roept hulp in van bokslegende

Tony Ferguson, een van de sterren uit lichtgewicht selectie van de UFC, is altijd op ...

Top Karateka Sammy-Lee Muller opgenomen in de CBME Budo Hall of Fame

Sammy-Lee Muller, Kyokushin Karateka werd deze week aangenaam verrast met zijn opname in de CBME’s ...

Hoodfights in Nederland: ‘We willen gewoon knokken’

Het fenomeen HoodFights is voor ingewijden geen geheim. Het houden van gevechten zonder dat deze ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page