D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

D-day gesprek: Khabib en Dana White eindelijk oog in oog

Dana White de grote baas van de UFC en Kampioen Khabib Nurmagomedov ontmoetten elkaar vandaag eindelijk persoonlijk. Beide prominenten namen de tijd voor elkaar tijdens het UAE Warriors 15 evenement in Abu Dhabi.

UAE Warriors 15, welke niet ver van de evenementen bubbel ‘Fight Island’ van de UFC plaatvond. Was vandaag het toneel van de langverwachte ontmoeting tussen de UFC-president en de UFC-lichtgewicht kampioen.

Backstage

White was aanwezig voor de opnames van een aflevering van “Dana White: Lookin’ for a Fight “, terwijl Nurmagomedov aanwezig was bij het evenement van UAE Warriors.

De uitzending van het evenement liet zien dat White’s lijfwacht Nurmagomedov, die een speciale gast was, van de tribunes ophaalde om hem backstage te begeleiden.

Laatste gevecht

Van daaruit laat een video die door White op sociale media is gepost zien. Dat de twee een kamer binnenlopen en de deur sluiten. Een Instagram-verhaalvideo gepost door Nurmagomedov toont zijn baas die recht voor hem in een stoel zit.

White en Nurmagomedov hebben ongetwijfeld gesproken over de toekomst van de UFC-kampioen die eind vorig jaar met pensioen ging. Geruchten gaan dat White een laatste gevecht wil tussen Conor McGregor en Khabib. Of dit daadwerkelijk besproken is zal ongetwijfeld snel naar buiten komen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page