Cyborg wint laatste UFC-gevecht: 'Volgende halte Bellator' Nieuws
Nieuws

Cyborg wint laatste UFC-gevecht: 'Volgende halte Bellator'

Cyborg wint laatste UFC-gevecht: 'Volgende halte Bellator'

Voormalig UFC Cyborg Cris herstelde van een bruut knock-out verlies om haar UFC contract te sluiten met een overwinning.

Cyborg (21-2 MMA, 6-1 UFC) behaalde een unanieme beslissingsoverwinning tegen een stoere Felicia Spencer, die 3 ronden van MMA overleefde. De vedergewicht wedstrijd bij de vrouwen diende als het UFC 240 co-main event op Rogers Place in Edmonton, Alberta, Canada.

De scorekaarten waren allemaal 30-27 voor Cyborg, maar Spencer gaf stevig weerstand die er in slaagde met een elleboog een Cyborg een snee aan het voorhoofd toe te brengen. Na afloop va het gevecht zei cyborg: "Ik liet de UFC en met mijn manager praten, maar ik wilde alleen deze overwinning behalen. Ik vroeg om een rematch Amanda Nunes na dit gevecht."

Op naar Bellator

President UFC President Dana White verzet zich tegen de een rematch met Nunes. Maar Cyborgs laatste wedstrijd tegen Spencer toonde haar kampioen geest. White is het daar niet mee eens en zei dat als Cyborg tegen Nunes had gestaan zij de partij verloren zou hebben.

ZIE OOK>> Max Holloway behoudt UFC vedergewicht titel

Overigens feliciteerde Bellator baas Scott Coker Cyborg uitvoerig op social media met haar overwinning. Coker steekt het niet onder stoelen of banken dat hij Cyborg graag bij Bellator in het rechterskamp ziet. Cyborg is zonder contract dus alles is mogelijk. Zeker als een rematch met Nunes niet komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws