Cross-over: 'Bellator kampioen Caldwell tegen RIZIN kampioen Kyoji Horiguchi' Nieuws
Nieuws

Cross-over: 'Bellator kampioen Caldwell tegen RIZIN kampioen Kyoji Horiguchi'

Cross-over: 'Bellator kampioen Caldwell tegen RIZIN kampioen Kyoji Horiguchi'
Cross-over: 'Bellator kampioen Caldwell tegen RIZIN kampioen Kyoji Horiguchi'

Een cross-over wedstrijd waarin een Bellator-kampioen tegenover RIZIN-kampioen wordt geplaatst, is gepland op oudejaarsavond, want Darrion Caldwell zal naar Japan reizen om Kyoji Horiguchi te ontmoeten bij RIZIN 14.

Het gevecht werd woensdagavond aangekondigd als onderdeel van de RIZIN 14 persconferentie. De RIZIN bantamgewichttitel staat klaar in de cross-over showdown.

Caldwell werd vorig jaar Bellator bantamweight-kampioen en heeft sindsdien de titel verdedigd, terwijl hij onlangs ook vocht op vedergewicht om actief te blijven terwijl hij wachtte tot er een nieuwe titelkandidaat opdook. Nu zal de voormalige NCAA-kampioen worstelaar naar Japan reizen om een ​​van de beste internationale talenten in de sport te trotseren.

UFC

Horiguchi werd beschouwd als een van de beste vlieggewichten in de UFC met zijn enige verlies voormalig kampioen Demetrious Johnson voordat hij de UFC verliet in 2017 en een nieuw langetermijncontract tekende met RIZIN.

Sindsdien heeft Horiguchi de competitie gedomineerdt met zeven opeenvolgende overwinningen, waaronder een verbluffende negentien seconden knock-out tegen UFC-veteraan Ian McCall.

Einde jaar

Nu zal Horiguchi RIZIN vertegenwoordigen als hun weltergewichtkampioen om Caldwell te verwelkomen in de ring op oudejaarsavond in een cross-over gevecht tussen twee organisaties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws