Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cross-over: ‘Bellator kampioen Caldwell tegen RIZIN kampioen Kyoji Horiguchi’

Cross-over: ‘Bellator kampioen Caldwell tegen RIZIN kampioen Kyoji Horiguchi’

Cross-over: 'Bellator kampioen Caldwell tegen RIZIN kampioen Kyoji Horiguchi'

Een cross-over wedstrijd waarin een Bellator-kampioen tegenover RIZIN-kampioen wordt geplaatst, is gepland op oudejaarsavond, want Darrion Caldwell zal naar Japan reizen om Kyoji Horiguchi te ontmoeten bij RIZIN 14.

Het gevecht werd woensdagavond aangekondigd als onderdeel van de RIZIN 14 persconferentie. De RIZIN bantamgewichttitel staat klaar in de cross-over showdown.

Caldwell werd vorig jaar Bellator bantamweight-kampioen en heeft sindsdien de titel verdedigd, terwijl hij onlangs ook vocht op vedergewicht om actief te blijven terwijl hij wachtte tot er een nieuwe titelkandidaat opdook. Nu zal de voormalige NCAA-kampioen worstelaar naar Japan reizen om een ​​van de beste internationale talenten in de sport te trotseren.

UFC

Horiguchi werd beschouwd als een van de beste vlieggewichten in de UFC met zijn enige verlies voormalig kampioen Demetrious Johnson voordat hij de UFC verliet in 2017 en een nieuw langetermijncontract tekende met RIZIN.

Sindsdien heeft Horiguchi de competitie gedomineerdt met zeven opeenvolgende overwinningen, waaronder een verbluffende negentien seconden knock-out tegen UFC-veteraan Ian McCall.

Einde jaar

Nu zal Horiguchi RIZIN vertegenwoordigen als hun weltergewichtkampioen om Caldwell te verwelkomen in de ring op oudejaarsavond in een cross-over gevecht tussen twee organisaties.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...