Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cris Cyborg vs Germaine De Randamie op UFC 237 (1 april?)

Cris Cyborg vs Germaine De Randamie op UFC 237 (1 april?)

Een clash tussen voormalig UFC-kampioenen in vedergewicht Cris Cyborg en Germaine De Randamie is toegevoegd aan UFC 237?

Het is nodeloos te zeggen dat het vandaag 1 april is en elk nieuwsfeit met argusogen bekeken zal worden op waarheid of grap. Zo ook de aangekondigde clash tussen voormalig UFC-kampioenen in het vedergewicht Cris Cyborg en de Nederlandse Germaine De Randamie.

Via haar eigen website en twitter melde Cyborg dat de partij is toegevoegd aan UFC 237. Op social media ging het meteen los afgelopen nacht van ongelovigen tot hoera geroep. Al zijn wel de eerste websites gespot die het bericht brengen en serieus nemen.

Brute knock-out

Cyborg leed vorig jaar een bruut knock-out verlies tegen UFC bantamgewicht kampioen Amanda Nunes op UFC 232 in Las Vegas. Germaine De Radamie won voor het eerst de UFC vedergewicht titel door het verslaan van de voormalige bantamgewicht kampioen via unanieme beslissing bij UFC 208.

UFC 237, die plaatsvindt op 11 mei 2019, heeft al een dikke line-up met Rose Namajunas die haar UFC-titel tegen Jessica Andrade verdedigt, maar ook de Braziliaanse MMA-legende Anderson Silva tegen Jared Cannonier. Voorlopig houden wij het even op een 1 april grap van Cyborg, die wellicht probeert het gevecht zo op de kaart te krijgen.

Bekijk ook

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Oud zeer lijkt BJ Penn te achtervolgen, hij heeft al een straatverbod nu duikt een oude aanklacht op.

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme ‘hater’ voor schut

MMA-vechter en wereldkampioen bij de UFC, Daniel Cormier was even klaar met een bekritiserende fan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT