Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cris Cyborg vs Germaine De Randamie op UFC 237 (1 april?)

Cris Cyborg vs Germaine De Randamie op UFC 237 (1 april?)

Een clash tussen voormalig UFC-kampioenen in vedergewicht Cris Cyborg en Germaine De Randamie is toegevoegd aan UFC 237?

Het is nodeloos te zeggen dat het vandaag 1 april is en elk nieuwsfeit met argusogen bekeken zal worden op waarheid of grap. Zo ook de aangekondigde clash tussen voormalig UFC-kampioenen in het vedergewicht Cris Cyborg en de Nederlandse Germaine De Randamie.

Via haar eigen website en twitter melde Cyborg dat de partij is toegevoegd aan UFC 237. Op social media ging het meteen los afgelopen nacht van ongelovigen tot hoera geroep. Al zijn wel de eerste websites gespot die het bericht brengen en serieus nemen.

Brute knock-out

Cyborg leed vorig jaar een bruut knock-out verlies tegen UFC bantamgewicht kampioen Amanda Nunes op UFC 232 in Las Vegas. Germaine De Radamie won voor het eerst de UFC vedergewicht titel door het verslaan van de voormalige bantamgewicht kampioen via unanieme beslissing bij UFC 208.

UFC 237, die plaatsvindt op 11 mei 2019, heeft al een dikke line-up met Rose Namajunas die haar UFC-titel tegen Jessica Andrade verdedigt, maar ook de Braziliaanse MMA-legende Anderson Silva tegen Jared Cannonier. Voorlopig houden wij het even op een 1 april grap van Cyborg, die wellicht probeert het gevecht zo op de kaart te krijgen.

Bekijk ook

UFC-kampioen BJ Penn ramt uitsmijter in elkaar (video)

BJ Penn werd rond middernacht uit strip club Club Femme Nu in Honolulu, Hawaii de deur uit gezet.

Melvin Manhoef keert in november terug in de Bellator kooi

Afscheidwedstrijd Melvin Manhoef: ‘Wanderlei of Fedor’

Vechtsport legende Melvin Manhoef vocht afgelopen zaterdag in The SSE tijdens Bellator Londen.

Snelle knock-out: In vijf seconden naar dromenland

Een MMA-gevecht in Zuid-Korea eindigde abrupt, slechts 5 seconden in de eerste ronde.