Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Cris Cyborg (screenshot YouTube)

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

“Het is nog niet helemaal zeker, maar we zijn zeker in onderhandeling,” zei Scott Coker afgelopen weekend na een evenement ter promotie van de Bellator 225: Mitrione vs. Kharitonov 2. “We denken dat Cris een geweldige aanvulling zou zijn op onze gewichtsklasse van 145 pond. Ik denk dat een gevecht met de huidige vedergewichtkampioen Julia Budd een geweldig evenement zou zijn, maar zoals ik al zei, we zijn in onderhandeling. Hopelijk hebben we in de komende 10 dagen wat meer nieuws. “

Het duurde niet lang voordat Coker zijn eerste interesse in Cyborg toonde. Binnen enkele minuten nadat Cris won van Felicia Spencer op 27 juli, pakte Coker zijn telefoon om een ​​felicitatie-tweet te sturen. Maar het was meer dan een simpele felicitatie. Tegen die tijd had Cyborg al aangekondigd dat ze haar contract zou uitvechten, en Coker, die een foto van hen samen plaatste op Twitter, maakte duidelijk dat er werd nagedacht over een reünie.

Einde UFC

Afgelopen donderdag bevestigde Coker aan MMA Fighting dat Bellator een brief heeft ontvangen waarin staat dat de UFC afziet van elke exclusieve onderhandeling met Cyborg. Hoewel Cyborg publiekelijk interesse toonde voor een gevecht tegen Nunes, beweerde UFC-president Dana White dat Cyborg niet echt geïnteresseerd zou zijn om te vechten.

Toch heeft Coker concurrentie. Cyborg denkt dat er veel vraag is in de vechtwereld, waarbij andere organisaties, waaronder ONE en Rizin, naar verwachting geïnteresseerd zouden zijn in haar diensten. Eens beschouwd als de beste vrouwelijke vechter ter wereld, werd Cyborg eindelijk in december onttroond in een knock-out verlies voor Amanda Nunes, een nederlaag die een einde maakte aan een winstreak van 20 gevechten. Toch pakte ze vorige maand weer de winst in haar gevecht tegen Spencer.

Bekijk ook

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Joshua vs Fury officieel afgelast! 'Promotor pissed off'

Joshua vs Fury officieel afgelast! ‘Promotor pissed off’

Tyson Fury vs Anthony Joshua wedstrijd officieel in de prullenbak is beland

'Bekfist op je smoel!' Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

‘Bekfist op je smoel!’ Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

Een backfist is een geducht wapen in veel vechtsporten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page