Cris Cyborg hint op gevecht tegen de lichtgewicht kampioen Cindy Dandois MMA Nieuws
MMA Nieuws

Cris Cyborg hint op gevecht tegen de lichtgewicht kampioen Cindy Dandois

Cris Cyborg hint op gevecht tegen de lichtgewicht kampioen Cindy Dandois

Zal Dandois de vrouw kunnen zijn die de UFC-vedergewichtkampioen, Cris Cyborg, weet te verslaan?

UFC kampioen vedergewicht Cris Cyborg heeft gespeculeerd dat een Supergevecht tegen de nummer een lichtgewicht vechter in de wereld, Cindy "Battlecat" Dandoi interessant zal zijn. Via de officiële website van Cyborg werk der gepost dat degene die het meeste verdiend om tegen haar in de ring te staan, de Belgische Cindy Dandois is, De kampioen heeft het artikel later ook gepost op sociale media.

Cris Cyborg hint op gevecht tegen de lichtgewicht kampioen Cindy Dandois

Cindy Dandois verdiend de kans op de titel het meest volgens Cyborg

De Braziliaanse meent dat Dandois het meer dan verdient de volgende in de rij te zijn vanwege haar ongeslagen record op zowel vedergewicht en lichtgewicht, evenals overwinningen op Megan Anderson, Marloes Coenen, Jorina Baars, Reina Koning en nog veel meer.

Cindy Dandois verbeterde haar professionele record

Dandois officieel de nr 1 in de wereld op 155 pond en komt uit een aantal enorme overwinning in top MMA promotie uit Japan Rizin. Cindy Dandois verbeterde haar professionele record tot 10 overwinningen en slechts 3 nederlagen. Ze is een perfecte 10-0 bij vedergewicht en lichtgewicht met haar laatste overwinning op King Reina gadegeslagen door meer dan 12 miljoen fans we op TV in Japan alleen al! Schreef Cyborg op haar website.

Een van de beste vrouwelijke vechters in de wereld

"Met overwinningen tegen o.a. vedergewicht Megan Anderson, Marloes Coenen, en Muay Thai legende Jorina Baars, heeft Dandois bewezen zichzelf een van de beste vrouwelijke vechters in de wereld te mogen noemen. En als Amanda Nunes het heeft verdiend tegen Cyborg te vechten. Dan heeft Dandois dit zeker volgens Cyborg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws