Cris 'Cyborg' heeft ja gezegd op een gevecht met Megan Anderson voor UFC 221 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cris ‘Cyborg’ heeft ja gezegd op een gevecht met Megan Anderson voor UFC 221

Cris ‘Cyborg’ heeft ja gezegd op een gevecht met Megan Anderson voor UFC 221

In iets meer dan een maand tijd kan Cristiane Justino haar volgende vedergewicht titelverdediging meemaken

“Cyborg” heeft vandaag via Instagram aangekondigd dat zou willen vechten met Invicta FC 145-pond kampioen Megan Anderson op UFC 221. De UFC heeft niets formeel bevestigd over de partij, dus het is verre van officieel op dit moment. Justino en Anderson stonden eerder gepland om in juli 2017 te vechten, maar Anderson moest zich om persoonlijke redenen terugtrekken uit het gevecht.

“Ik kreeg een telefoontje of ik tegen haar zou vechten (Megan Anderson) in haar thuisland en ik zei ja,” schreef Justino.

UFC 221 vindt plaats in Perth Arena in Perth, Australië op 10 februari, en heeft als headliner door een middengewicht titel partij tussen Robert Whittaker en Luke Rockhold. Mark Hunt zal zich geconfronteerd zien met Curtis Blaydes in een zwaargewicht duel.

Cyborg komt vers uit een partij tegen Holly Holm

Justino komt net uit een vijf-ronde bantamgewicht partij tegen Holly Holm op UFC 219 op 30 december j.l. Het was de eerste keer dat de Braziliaan het overtrof. Cyborg” had TKO-onderbrekingen verdiend door Tonya Evinger, Lina Lansberg en Leslie Smith in haar eerste drie Octagon optredens te verslaan.

Anderson de onbetwiste kampioen

De 27-jarige Anderson, geboren in Queensland, Australië, heeft vier wedstrijden gewonnen onder de vlag van Invicta FC. Meest recent scoorde Anderson een tweede ronde TKO op Charmaine Tweet bij Invicta FC 21 om de tijdelijke vedergewichtstitel van de promotie te claimen. Ze werd later gepromoveerd tot onbetwiste kampioen nadat Justino de troon had verlaten om naar de UFC te verhuizen.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page