CRAZY! Vechter slaat coach omver en valt rivaal aan (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

CRAZY! Vechter slaat coach omver en valt rivaal aan (video)

CRAZY! Vechter slaat coach omver en valt rivaal aan (video)

Jacek Murański presenteerde gisteren alvast zijn vaardigheden voor zijn rematch vandaag met Arkadiusz Tańula. In een open workout voor het gevecht bij FAME MMA vanavond ging Murański als een wilde tekeer. Niet alleen gaf hij zijn coach er flink van langs ook ging hij los op de facedown tegen Tańula.

Dat Jacek Murański zeer gemotiveerd is voor het tweede gevecht in de FAME MMA-organisatie was tijdens de open workout wel te zien. Zijn coach kreeg ze flink gereten en ging half KO. Vooral zijn ellebogen wilde de Pool graag even demonstreren.

Lekker los slaan

Murański bijgenaamd "Muran" stapt vanavond tijdens de 15e editie van FAME MMA in Łódź de kooi in en Zijn tegenstander is Arkadiusz Tańula. Dat wordt nog wel even spannend want Tańula vecht eerst tegen Mateusz.

Een vechter genaamd "Crazy Reporter" staat klaar als reserve voor het geval Tańula niet in staat zal zijn om het tweede gevecht in de Romeinse kooi te vechten. Op het podium ging het in ieder geval al lekker los tussen Tańula en Murański. Vanavond vast meer……

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws