Covid-19: UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Covid-19: UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd

Covid-19: UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd

UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd door Covid-19

Kevin Holland kondigde zaterdag aan dat hij zich heeft teruggetrokken uit zijn gevecht tegen Jack Hermansson. Het gevecht op 5 december gaat niet door na een positieve test op COVID-19.

De UFC krijgt wederom een klap te verwerken. De organisatie verliest nog een headliner. Werd eerder bekend dat Curtis Blaydes uit de zwaargewicht clash van zaterdag met Derrick Lewis terugtrok. Is nu Kevin Holland het haasje door het coronavirus.

Nog niets rond

Het gevecht tussen Blaydes en Lewis wordt naar verluidt verplaatst naar december of januari. Anthony Smith en Devin Clark zullen bovenop aankomende nacht de headliner verzorgen op UFC Vegas 15. Wat het event van 5 december betreft. Is het plan dat Hermansson tegen Marvin Vettori gaat vechten. Dit is echter nog niet rond.

Holland heeft in 2020 alle vier zijn gevechten gewonnen om zichzelf. En zich zo bij de beste middengewicht vechters heeft weten te voegen. Ondertussen wil Hermansson zijn tweede overwinning van het jaar behalen.

Hermansson versloeg Kelvin Gastelum in juli. Hermansson heeft vijf van zijn laatste zes gevechten gewonnen, met de enige nederlaag tegen Jared Cannonier in september 2019.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page