Covid-19: UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Covid-19: UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd

Covid-19: UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd

UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd door Covid-19

Kevin Holland kondigde zaterdag aan dat hij zich heeft teruggetrokken uit zijn gevecht tegen Jack Hermansson. Het gevecht op 5 december gaat niet door na een positieve test op COVID-19.

De UFC krijgt wederom een klap te verwerken. De organisatie verliest nog een headliner. Werd eerder bekend dat Curtis Blaydes uit de zwaargewicht clash van zaterdag met Derrick Lewis terugtrok. Is nu Kevin Holland het haasje door het coronavirus.

Nog niets rond

Het gevecht tussen Blaydes en Lewis wordt naar verluidt verplaatst naar december of januari. Anthony Smith en Devin Clark zullen bovenop aankomende nacht de headliner verzorgen op UFC Vegas 15. Wat het event van 5 december betreft. Is het plan dat Hermansson tegen Marvin Vettori gaat vechten. Dit is echter nog niet rond.

Holland heeft in 2020 alle vier zijn gevechten gewonnen om zichzelf. En zich zo bij de beste middengewicht vechters heeft weten te voegen. Ondertussen wil Hermansson zijn tweede overwinning van het jaar behalen.

Hermansson versloeg Kelvin Gastelum in juli. Hermansson heeft vijf van zijn laatste zes gevechten gewonnen, met de enige nederlaag tegen Jared Cannonier in september 2019.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page