Bellator 223: Costello van Steenis loopt tegen verlies aan Nieuws
Nieuws

Bellator 223: Costello van Steenis loopt tegen verlies aan

Bellator 223: Costello van Steenis loopt tegen verlies aan
Bellator 223: Costello van Steenis loopt tegen verlies aan

Tijdens Bellator 223 welke gehouden werd in het WinStar World Casino, Thackerville, Oklahoma, U.S. liep zaterdag de Nederlandse MMA-vechter Costello van Steenis tegen zijn eerste verlies op binnen de organisatie.

Van Steenis stond tegenover John Salter die via een unanieme beslissing, de wedstrijd op zijn naam schreef. Van Steenis die een ongeslagen record had binnen Bellator sinds zijn debuut op Bellator 185 in oktober 2017, gaf zich echter niet zomaar gewonnen.

Grond spelletje

De wedstrijd was spannend tot op de laatste minuut van de wedstrijd, zo was het Van Steenis die Salter flink een aantal keer flink aan het wankelen bracht. Van Steenis was explosief vanaf het begin en vuurde aantal high kicks af en achtervolgde Salter.

ZIE OOK >> Costello van Steenis slaat kans op titel liever over

Dat speelde Salter in de handen, omdat hij na het doorstaan van de storm de Nederlander naar de grond kon brengen. Salter staat bekend als een goede worstelaar en pakte daar ook zijn voordeel mee en besliste de wedstrijd op 29-28, 29-28, 29-28 in zijn voordeel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws