CORONATEST POSITIEF: UFC-vechter alsnog zaterdag in actie MMA Nieuws
MMA Nieuws

CORONATEST POSITIEF: UFC-vechter alsnog zaterdag in actie

CORONATEST POSITIEF: UFC-vechter alsnog zaterdag in actie
CORONATEST POSITIEF: UFC-vechter alsnog zaterdag in actie

UFC-vechter Ian Heinisch zal zaterdag toch vechten tegen Gerald Meerschaert op UFC 250. Donderdag werd bekend dat Heinisch uit het event was gehaald ivm een positieve coronatest.

Een van de teamleden van Heinisch bleek na eerst negatief te zijn getest bij een tweede test alsnog Covid-19 positief te zijn. Hierdoor werd besloten Heinisch uit het gevecht met Meerschaert te halen. Debutant Anthony Ivy werd aangewezen als vervanger. Vrijdag werd bekent dat Heinisch alsnog vecht.

Heinisch komt na veel onzekerheid dus terug op de kaart. Het middengewicht zal nog steeds op zoek zijn naar een overwinning na twee verlies partijen in 2019. Heinisch verloor van Derek Brunson en Omari Akhmedov.

Op zoek naar de overwinning

Voorafgaand aan die twee tegenslagen leverde Heinisch een Legacy Fighting Alliance-titel in. Voor een plek in de Contender-serie van Dana White.

UFC 250 vindt op 6 juni plaats de UFC Apex in Las Vegas. De headliner is tussen vedergewichtkampioen Amanda Nunes die haar troon verdedigt tegen Felicia Spencer. Het co-main event is een grote bantamgewichtstrijd tussen voormalig kampioen Cody Garbrandt en Raphael Assuncao.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws