CORONA LOCKDOWN ZAT: Bekende MMA-vechter eist opening sportscholen Nieuws
Nieuws

CORONA LOCKDOWN ZAT: Bekende MMA-vechter eist opening sportscholen

CORONA LOCKDOWN ZAT: Bekende MMA-vechter eist opening sportscholen
CORONA LOCKDOWN ZAT: Bekende MMA-vechter eist opening sportscholen

UFC-vechter Anderson dos Santos sloot zich zaterdag aan bij het protest om sportscholen in Sao Paulo te openen.

In Sao Paulo zal de economie vanaf 11 mei langzaam weer op gang komen, maar sportscholen zijn niet inbegrepen. UFC-bantamgewicht Anderson dos Santos voegde zich bij tientallen vechtsporters die protesteerden dat de gym's dicht moeten blijven.

Sao Paulo, een stad met 12,8 miljoen inwoners, heeft 1.345 van 3.313 van de sterfgevallen als gevolg van het coronavirus in Brazilië en 16.740 van de 49.492 bevestigde gevallen van mensen met het virus.

We vallen anders om

De bijna 100 vechtsporters en trainers vroegen gouverneur Joao Doria om sportscholen de deuren te laten openen. De gouverneur heeft onlangs aangekondigd dat de economie vanaf 11 mei langzaam weer op gang komt.

Dos Santos heeft geen sportschool in Sao Paulo, maar geeft privélessen. "Het is belangrijk dat mensen doorgaan met het uitoefenen van fysieke activiteiten, zodat trainers en sportschool eigenaren hun bedrijf in leven kunnen houden," vertelde dos Santos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws