TEGENSTANDER MELVIN MANHOEF: 'Ik ga hem dominant verslaan'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TEGENSTANDER MELVIN MANHOEF: ‘Ik ga hem dominant verslaan’

TEGENSTANDER MELVIN MANHOEF: ‘Ik ga hem dominant verslaan’

Voormalig UFC vechter Corey Anderson reageert op zijn Bellator debuut tegenover de Nederlandse legende Melvin Manhoef.

Op 5 november treffen Anderson en Manhoef elkaar in The Mohegan Sun, Connecticut. Manhoef stond gepland aanstaan de zaterdag te vechten tijdens het Bellator debuut in Parijs, Frankrijk. Echter werd de partij afgelast omdat Manhoef Anderson mag inwijden bij Bellator.

Manhoef die zeer succesvol is in de middengewicht divisie zal tegen Anderson vechten op lichtzwaargewicht. Dit kwam als een verrassing voor sommige fans, Anderson zelf lijkt echter opgewonden over de uitdaging. Op Instagram deelt hij dan ook zijn gevoel.

Domineren

“Nieuwe organisatie, hetzelfde doel. DOMINEREN! Tijd om mijn fouten recht te zetten. De 1e stap naar Bellator MMA goud begint 5 november !! Main Event op CBS sports. Stuur mij een bericht als je interesse hebt om reclame voor je bedrijf op de nationale tv te krijgen,”aldus Anderson op Instagram.

Dat het gevecht een wordt om niet te missen daar zijn de fans het over eens. Twee van de beste vechters ter wereld. Als Anderson, Manhoef verslaat in zijn Bellator-debuut, maakt hij kans voor een gevecht met een aantal grote namen bij Bellator. Gegard Mousasi, Ryan Bader, Lyoto Machida, Linton Vassell, Phil Davis en lichtzwaargewicht kampioen Vadim Nemkov.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page