Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

'Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib'

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd in een rematch met de lichtgewicht kampioen.

Op weg naar zijn gevecht met Dustin Poirier, was McGregor duidelijk over zijn verlangen naar een toekomstige herkansing, met Khabib. Van wie hij verloor in 2018.

Zoals vrijwel iedereen keek ook Mendez heel goed naar de verrichtingen van de Ier tijdens UFC 257 van afgelopen zaterdag. Nadat hij McGregor heeft zien verslaan door Dustin Poirier. Maakt hij zich zorgen over de voorbereiding van de Ier.

Grote zorgen

,,Toen ik Dustin voor de kuit trappen zag gaan, dacht ik, oh mijn god. Conors houding is niet gemaakt om dergelijke beentrappen goed te pareren”, zei Mendez over McGregor op Submission Radio.

,,Vooral kuittrappen. Het was een geweldig spelplan van Dustin om de beentrappen en kuittrappen uit te voeren en het was een slecht oordeel van Conor om daar niet op voorbereid te zijn.”

Onmogelijk

Nu McGregor zwaar verlies leed en Khabib met pensioen gaat, lijkt een herkansing nu onmogelijk. Maar Mendez gelooft dat Khabib korte metten zou maken met de Ier.

,,Hij zal worden verpletterd”, zei Mendez. ,,Khabib is beter geworden. Hij is beter dan hij was toen ze twee jaar geleden vochten. Conor leek niet beter te zijn. Hij is een beetje achteruitgegaan. Khabib is veel beter geworden. Hij zal Conor compleet verpletteren. “

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page