'Conor wilde dat ik hem liet praten': Joe Rogan reageert op kritiek
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Conor wilde dat ik hem liet praten’: Joe Rogan reageert op kritiek

‘Conor wilde dat ik hem liet praten’: Joe Rogan reageert op kritiek

Joe Rogan, UFC-commentator legt uit waarom hij Conor McGregor interviewde na zijn TKO-verlies tegen Dustin Poirier tijdens UFC 264. UFC-commentator en podcast-host Joe Rogan is onder vuur komen te liggen voor het interviewen van McGregor na het gevecht.

Rogan legde in een recente aflevering van The Joe Rogan Experience uit dat hij zich verplicht voelde om McGregor te interviewen. Omdat dee voormalige UFC-kampioen hem naar zich toe gebood voor een praatje.

,,Mensen hebben zoiets van, ‘waarom heb je hem geïnterviewd?’ Hij riep mij van kom hier,” zei Rogan. ,,Hij zei ‘kom hier jongen, laten we een podcast hebben’. Hij zei: ‘kom op Joe, laten we een fucking podcast hebben’. Hij vroeg me naast hem te gaan zitten.”

Emoties

,,Ik dacht: hoe ga ik dit doen. Ik heb het gevoel dat ik gewoon iets uit hem moet halen.’ Zelfs als je het feit herkent dat hij emotioneel geladen is, is dit gewoon hem die zich uitdrukt terwijl hij emotioneel geladen was”, aldus Rogan

Coach John Kavanagh gaf McGregor’s schokkende gedrag na het gevecht de schuld van een ‘stormloop van hormonen’, terwijl SBG Ireland-teamgenoot Artem Lobov volhoudt dat hij in de eerste plaats niet had mogen worden geïnterviewd.

Bekijk ook

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

UFC is terug! TV Gids; Smith vs. Spann live kijken vannacht

Topgevechten die je niet mag missen. En je hoeft niet vroeg op!

Makkie! Glory knokker sloopt rivaal in MMA-debuut (video)

Asa Ten Pow, Glory kickbokser maakte afgelopen nacht zijn MMA-debuut

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page