Conor McGregor wist pikante tweets! 'Ik ben een nare man'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor wist pikante tweets! ‘Ik ben een nare man’

Conor McGregor wist pikante tweets! ‘Ik ben een nare man’

Conor McGregor wist nare tweets! 'Ik ben een gemene man'

Conor McGregor beheerst het MMA-nieuws, zelfs als hij een wedstrijd verliest is de Ier het gesprek van de dag. Vandaag wiste The Notorious enkele door hem geplaatste tweets. UFC baas Dana White is niet blij met zijn vechter en zijn gedrag.

Sinds afgelopen weekend is McGregor constant in het nieuws, analyses van zijn verloren gevecht doordat hij zijn enkel brak en veelal door zijn constante aanvallen op zijn rivaal Dustin Poirier. Dat de Ier zijn ongelukkige verlies niet kan verkroppen is duidelijk. In zijn hoofd ging het gevecht door terwijl zijn lichaam niet kon.

Ik ben een gemene man

Dat McGregor nog niet klaar is met Poirier is inmiddels duidelijk. Eerder vandaag plaatste de Ier enkele tweets die hij ook snel weer verwijderde, echter werden deze vastgelegd. ,,Je vrouw is je man”, schreef McGregor over Jolie Poirier de vrouw van zijn rivaal. De Ier betrok haar in zijn trash talk voor de wedstrijd. Ook zegt in een andere verwijderde tweet McGregor dat hij excuses uit naam van Poirier’s vrouw aan biedt omdat zij hem via Instagram privé berichten zou hebben gestuurd.

UFC baas Dana White vindt dat McGregor te ver is gegaan met het betrekken van Poirier’s vrouw. ,,Ja, daar hou ik niet van. Ja, dat is niet goed”, zei White eerder. ,,Laat de familie en vrouwen van mensen en al die dingen erbuiten. Familie heeft er niets mee te maken.” Het lijkt erop dat McGregor dit in gedachte nam en snel de tweets verwijderde. Maar of hij het zich echt aantrekt is de vraag. In een andere snel verwijdere tweet schreef McGregor; ,,Ik ben een gemene man, dat beloof ik je. “

Bekijk ook

Killer knie ‘KO’ vloert verbaasde kickbokser! ‘Waar ben ik?’

Het evenement werd uitgezonden op Digi Sport 4 in Roemenië.

Bellator MMA zet veteranen Kongo (46) en Kharitonov (40) tegenover elkaar

Cheick Kongo tegen Sergei Kharitonov is de headliner tijdens Bellator 265 op 20 augustus in South Dakota.

Bruut einde! Knalharde ‘KO’ gaat door geluidsbarrière

Het was het eerste LFA evenement buiten Amerika en het was een groot succes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page