Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor vs. Jorge Masvidal in juli

Conor McGregor vs. Jorge Masvidal in juli

Voormalig UFC twee divisie kampioen Conor McGregor is momenteel zonder een tegenstander, maar daar lijkt verandering in te komen.

Nu blijkt dat Donald ‘Cowboy’ Cerrone zal worden geconfronteerd met Al Iaquinta in Ottawa, heeft ‘The Notorious’ McGregor geen uitzicht op een gevecht. Wat doe je dan als rechtgeaard vechter, je daagt een recente winnaar uit.

Terwijl eerder in de lijn der verwachting zou liggen dat McGregor de Amerikaanse ‘badboy’ Nate Diaz onder ogen zou zien in een trilogie-gevecht, of wacht tot Khabib Nurmagomedov terugkomt, lijkt nieuw tegenstander op te doemen, Jorge Masdival.

In Ierland

“Het gevecht met de Cowboy is al enige tijd geleden geschiedenis, maar Conor wil Jorge Masvidal na zijn laatste optreden in Londen, dat is een gevecht dat hem uit bed haalt. We zijn al in de eerste stadia van onderhandeling met de UFC,” zo vertelde McGregor’s manager Attar tegen de Irish Sports Times.

LEES OOK: Jorge Masdival slaat Darren Till bruut knock-out

Attar vertelde dat gemikt wordt op de de internationale vechtweek in juli. Als het gevecht plaats gaat vinden zal dit als het Masdival ligt in Ierland zijn. Op melde hij dan ook “laten wij het in Ierland doen. ” Masdival versloeg Till afgelopen weekend op eigen bodem in Engeland met een brute knock-out.

Bekijk ook

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Zak aardappelen reden ontslag UFC’er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page