Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kan zomaar titelgevecht worden

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kan zomaar titelgevecht worden

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kan zomaar titelgevecht worden

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 zou zomaar voor de onbetwiste UFC-lichtgewicht titel kunnen zijn. Dana White zit nog voor het UFC 257 event van 23 januari om tafel te gaan met huidig kampioen Khabib Nurmagomedov.

Het zou kenners niets verbazen als het herkansing gevecht tussen UFC ster Conor McGregor en rivaal Dustin Poirier, voor de lichtgewicht titel zal zijn. Trent Reinsmith van de C’mon Now Podcast deed een ontdekking in een interview met BT Sport, welke UFC baas Dana White recentelijk gaf.

Voor de titel

,,Er zou geen goede reden zijn om Nurmagomedov als kampioen te behouden als zijn carrière voorbij is. Daarmee zou de UFC de vacante UFC-titel kunnen claimen. En zeggen dat de lichtgewicht titel voor het oprapen ligt wanneer McGregor en Poirier elkaar ontmoeten op UFC 257″, aldus Reinsmith.

,,Als dat het plan is en ik geloof dat het dat is. Is het een briljant plan. Het voegt een “verrassend” titelgevecht toe aan de eerste UFC pay-per-view-evenement van 2021. Het geeft Conor McGregor de kans om nog een UFC-titel te claimen”, zegt Reinsmith.

Met pensioen

,,Als White Nurmagomedov niet kan overtuigen om terug te keren naar de achthoek, waarom zou het bewind van de kampioen dan niet eindigen.”

Khabib ging eerder dit jaar met pensioen en zei niet zonder zijn vader een toekomst in de UFC-kooi voor zichzelf te zien. Echter werd zijn titel niet vacant gesteld. Normaliter gebeurt dit binnen enkele weken na een pensioen aankondiging.

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page