Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kan zomaar titelgevecht worden
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kan zomaar titelgevecht worden

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kan zomaar titelgevecht worden

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kan zomaar titelgevecht worden

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 zou zomaar voor de onbetwiste UFC-lichtgewicht titel kunnen zijn. Dana White zit nog voor het UFC 257 event van 23 januari om tafel te gaan met huidig kampioen Khabib Nurmagomedov.

Het zou kenners niets verbazen als het herkansing gevecht tussen UFC ster Conor McGregor en rivaal Dustin Poirier, voor de lichtgewicht titel zal zijn. Trent Reinsmith van de C’mon Now Podcast deed een ontdekking in een interview met BT Sport, welke UFC baas Dana White recentelijk gaf.

Voor de titel

,,Er zou geen goede reden zijn om Nurmagomedov als kampioen te behouden als zijn carrière voorbij is. Daarmee zou de UFC de vacante UFC-titel kunnen claimen. En zeggen dat de lichtgewicht titel voor het oprapen ligt wanneer McGregor en Poirier elkaar ontmoeten op UFC 257″, aldus Reinsmith.

,,Als dat het plan is en ik geloof dat het dat is. Is het een briljant plan. Het voegt een “verrassend” titelgevecht toe aan de eerste UFC pay-per-view-evenement van 2021. Het geeft Conor McGregor de kans om nog een UFC-titel te claimen”, zegt Reinsmith.

Met pensioen

,,Als White Nurmagomedov niet kan overtuigen om terug te keren naar de achthoek, waarom zou het bewind van de kampioen dan niet eindigen.”

Khabib ging eerder dit jaar met pensioen en zei niet zonder zijn vader een toekomst in de UFC-kooi voor zichzelf te zien. Echter werd zijn titel niet vacant gesteld. Normaliter gebeurt dit binnen enkele weken na een pensioen aankondiging.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page