Conor McGregor voorspelt winnaar Nate Diaz vs Jorge Masvidal Nieuws
Nieuws

Conor McGregor voorspelt winnaar Nate Diaz vs Jorge Masvidal

Conor McGregor voorspelt winnaar Nate Diaz vs Jorge Masvidal
Conor McGregor voorspelt winnaar Nate Diaz vs Jorge Masvidal

Conor McGregor is ervan overtuigd dat de zijn oude vijand Nate Diaz zal winnen van Jorge Masvidal op UFC 244.

Diaz, die in augustus een sensationele terugkeer maakte naar UFC met een overwinning op Anthony Pettis, zal het opnemen tegen de kickboksstijl van Masvidal, die dit jaar overwinningen heeft behaald tegen Till en Askren.

Maar ondanks zijn recente succes, is McGregor van mening dat Diaz veel meer ervaring heeft dan zijn tegenstander vóór het gevecht dit weekend in Madison Square Garden, New York. "Ik denk dat Diaz hem verslaat," vertelde de Ier aan MMA Fighting.

De underdog

"Diaz heeft een betere boksstijl, veel meer ervaring. Ik denk dat Masvidal een goede run heeft gehad, hij heeft twee gevechten achtereen gewonnen. Maar ik denk dat Diaz genoeg in huis hem heeft om het te winnen."

Zaterdag zal blijken of McGregor het bij het juiste eind heeft en wie er met de Baddest Motherfucker titel naar huis zal gaan. In de polls staat Diaz ook als favoriet, maar het zal niet de eerste keer zijn dat een underdog in dit geval Masvidal er met de winst vandoor gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws