Conor McGregor verwijderd beledigende tweet over Justin Gaethje MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor verwijderd beledigende tweet over Justin Gaethje

Conor McGregor verwijderd beledigende tweet over Justin Gaethje

Na het gevecht tussen UFC kampioen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje tijdens UFC 254 zaterdag toog McGregor naar Twitter. McGregor noemde het optreden van Justin Gaethje 'beschamend' en niet indrukwekkend.

UFC ster McGregor, herinnerde Gaethje ook aan diens nederlaag tegen Dustin Poirier in 2018. "Dustinkreeg je knock-out, evenals je worstelen en de algehele indruk dat je inzet vanavond echt gênant was, Justin."

Voor de titel

De tweet is sindsdien verwijderd, maar Gaethje verspilde geen tijd met het reageren op de uitgesproken Ier met de lichtgewicht titel die nu vacant is. Gaethje daagde McGregor uit voor een lichtgewicht titelstrijd, nu de titel van Khabib op tafel ligt met diens aangekondigde pensioen.

Conor McGregor verwijderd beledigende tweet over Justin Gaethje

McGregor, die drie keer met pensioen is gegaan, vocht voor het laatst tegen Donald Cerrone in januari en staat gepland op 23 januari tegen Dustin Poirier te vechten. Echter is dit nog niet officieel en zegt Gaethje dat hij en McGregor een gevecht aan kunnen gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws