CONOR MCGREGOR UFC COMEBACK: 'We werken aan leuke dingen'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / CONOR MCGREGOR UFC COMEBACK: ‘We werken aan leuke dingen’

CONOR MCGREGOR UFC COMEBACK: ‘We werken aan leuke dingen’

CONOR MCGREGOR UFC COMEBACK: 'We werken aan leuke dingen'

Dana White onthult dat Conor McGregor in 2021 terugkeert naar UFC. Maar het is misschien niet voor een volgend gevecht.

McGregor kondigde eerder dit jaar voor de derde zijn pensioen aan uit het MMA-vechten. UFC-president Dana White zegt echter dat de Ier in 2021 zal terugkeren naar de UFC. In een gesprek met ESPN afgelopen week, zei White dat er veelbelovende gesprekken met McGregor hebben plaatsgevonden en hij verwacht een terugkeer in 2021.

“Ik zeg niet dat hij gegarandeerd terugkomt om te vechten, maar we hebben het nu over een aantal dingen. We werken begin volgend jaar aan een aantal leuke dingen voor Conor”, onthulde White tijdens een gesprek met ESPN op donderdag. “Volgend jaar zou hij terug moeten zijn.”

Terug naar het boksen

De uitspraak van de UFC baas indiceert dat McGregor een andere toekomst kan hebben bij de UFC dan simpelweg in de MMA-kooi een gevecht aan te gaan. Voormalig tweevoudig kampioen McGregor kwam in januari in actie. Hij versloeg toen UFC-legende Donald Cerrone in slechts 40 seconden door zijn schouder als stormram te gebruiken.

Dat McGregor die de laatste paar weken negatief in het nieuws kwam weer zal terugkeren naar de UFC, is voor veel fans niet verrassend. Wel in welke vorm want als het geen MMA-gevecht zal zijn is de vraag of dit misschien boksen zal zijn onder UFC dochter Zuffa boxing, of wellicht als executive. Volgnes White staat de deur open voor een aantal opties.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page