Conor McGregor slaat terug naar UFC baas Dana White – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor slaat terug naar UFC baas Dana White

Conor McGregor slaat terug naar UFC baas Dana White

Conor McGregor neemt UFC baas Dana White flink onder vuur

De ellende tussen UFC ster Conor McGregor en UFC baas Dana White lijkt richting een hoogtepunt te komen. Beide verwijten elkaar van alles en nog wat.

Op de persconferentie na afloop van het UFC 253 event op zaterdagavond waar Israel Adesanya tegenstander Paulo Costa volbloedig sloopte. Sprak White zich uit over het feit dat Conor McGregor privé berichten tussen hun beide openbaar had gemaakt.

Je moet niet liegen

White zegt dat McGregor de ‘mannen code’ gebroken heeft en dat deze fout bezig is. Ook noemde hij het smerig dat de Ier zaken naar buiten bracht. McGregor kennende liet deze de uitspraken van White niet op zich zitten en greep naar twitter om hem de les te lezen.

“De code werd gebroken toen je loog dat ik vechtpartners afsloeg. Ik zei Justin (Gaethje) in mei en jij zei dat ik niet wilde vechten. Het gaat niet over Diego (Sanchez). Diego was een vuller om meer gevechten binnen te krijgen. Ook ben je betrokken geweest bij Manny (Pacquiao) gesprekken, de juridische brieven zijn er. Stop met liegen,”zegt McGregor in zijn tweet.

Gemakkelijk gevecht

White beweerde dat McGregor met de laag gerangschikte Sanchez wilde vechten in een headliner event om zo een makkelijk gevecht te hebben. Op twitter reageert de Ier op met een tweet. “Ik ben nog steeds geïnteresseerd in een gevecht met jou een dezer dagen Diego Sanchez.”

“Een echte krijger en pionier van deze sport. Het zou mijn eer zijn! Sommige journalisten en promotors en hun gebrek aan respect voor wat de vechters in dit spel stoppen, maken me ziek. Dingen moeten veranderen! ” Het ziet er naar uit dat de oorlog tussen White en McGregor nog lang niet ten einde is.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page