Conor McGregor richt zich op rematch met Max Holloway Nieuws
Nieuws

Conor McGregor richt zich op rematch met Max Holloway

Conor McGregor richt zich op rematch met Max Holloway

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor lijkt van plan een terugkeer naar de vedergewicht divisie te maken.

De Ierse ster ging onlangs flink los op Twitter, waar hij commentaar leverde op de Hawaiiaanse kampioen, Max Holloway. De opmerkingen van McGregor komen kort na Holloway's verlies aan Dustin Poirier op UFC 236.

McGregor en Holloway hebben een legendarische rivaliteit. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst bijna tien jaar geleden in Boston, met McGregor die zegevierende bij wijze van unaniem besluit.

Titel nog in bezit

De Ier zou later doorgaan met het veroveren van de UFC 145-pond titel, dit na het uitschakelen van Jose Aldo op UFC 194. Alhoewel McGregor niet langer de vedergewichtkampioen van de UFC is, verloor hij nooit zijn titel.

ZIE OOK >> UFC-veteraan Anderson Silva denk niet aan stoppen

Conor werd ontdaan van zijn vedergewicht titel kort na zijn knock-out overwinning op Eddie Alvarez bij UFC 205, een overwinning die McGregor de 'champ champ' status opleverde. Met dat gezegd, vindt McGregor dat Max Holloway niets meer is dan een interim-kampioen van de 145-pond divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws