Conor McGregor reageert op pensioen aartsvijand Khabib MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor reageert op pensioen aartsvijand Khabib

Conor McGregor reageert op pensioen aartsvijand Khabib
Conor McGregor reageert op pensioen aartsvijand Khabib

Zaterdag kondigde UFC kampioen Khabib Nurmagomedov na afloop op UFC 254 aan dat hij met pensioen gaat. De reacties waren overweldigend.

Van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov kan met recht gezegd worden dat hij tussen de groten ter aarde hoort als het om legendes gaat. De ongeslagen vechter nam na zijn wedstrijd tegen Justin Gaethje zaterdag afscheid van het vechten.

De aankondiging van zijn pensioen wekte veel emoties op en met de boodscahp oogste Khabib veel respect, zelfs van aartsvijand UFC ster Conor McGregor. Deze reageerde via social media dan ook vol lof en betuigde respect aan de overleden vader van Khabib, Abdulmanap.

Respect

'Ik ga door. Respect en nogmaals gecondoleerd met je vader. Aan jou en (je) gezin. Met vriendelijke groet, The McGregors. " Er werd lange tijd gehoopt dat Khabib en McGregor opnieuw tegenover elkaar zouden komen te staan. In hun eerdere ontmoeting verloor McGregor.

Nu de UFC lichtgewicht titel vacant is, wil Justin Gaethje wel het gevecht aan gaan met McGregor. De laatste zou gepland zijn te vechten tegen Dustin Poirier maar niets is nog officieel. Gaethje zinspeelde daar op en ziet een gevecht tegen de Ier wel zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws