Conor McGregor reageert op pensioen aartsvijand Khabib – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor reageert op pensioen aartsvijand Khabib

Conor McGregor reageert op pensioen aartsvijand Khabib

Zaterdag kondigde UFC kampioen Khabib Nurmagomedov na afloop op UFC 254 aan dat hij met pensioen gaat. De reacties waren overweldigend.

Van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov kan met recht gezegd worden dat hij tussen de groten ter aarde hoort als het om legendes gaat. De ongeslagen vechter nam na zijn wedstrijd tegen Justin Gaethje zaterdag afscheid van het vechten.

De aankondiging van zijn pensioen wekte veel emoties op en met de boodscahp oogste Khabib veel respect, zelfs van aartsvijand UFC ster Conor McGregor. Deze reageerde via social media dan ook vol lof en betuigde respect aan de overleden vader van Khabib, Abdulmanap.

Respect

‘Ik ga door. Respect en nogmaals gecondoleerd met je vader. Aan jou en (je) gezin. Met vriendelijke groet, The McGregors. ” Er werd lange tijd gehoopt dat Khabib en McGregor opnieuw tegenover elkaar zouden komen te staan. In hun eerdere ontmoeting verloor McGregor.

Nu de UFC lichtgewicht titel vacant is, wil Justin Gaethje wel het gevecht aan gaan met McGregor. De laatste zou gepland zijn te vechten tegen Dustin Poirier maar niets is nog officieel. Gaethje zinspeelde daar op en ziet een gevecht tegen de Ier wel zitten.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page