Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor pronkt met zijn gespierde lichaam voor UFC rentree

Conor McGregor pronkt met zijn gespierde lichaam voor UFC rentree

Conor McGregor pronkt met zijn gespierde lichaam voor UFC rentree

Conor McGregor verkeert in een fantastische vorm voorafgaand aan zijn rentree wedstrijd met Dustin Poirier, die op 23 januari plaatsvindt tijdens UFC 257.

De Ierse UFC-ster Conor McGregor is er alles aan gelegen om indruk te maken in januari. De confrontatie met Poirier is zijn eerste gevecht, nadat hij een jaar eerder binnen 40 seconden Donald Cerrone knock-out sloeg. Daarna kondigde de Ier zijn pensioen aan.

Ondanks zijn lange afwezigheid, is hij blijkbaar nog steeds in een geweldige vorm, zoals blijkt uit zijn laatste Instagram-bericht. Ook Poirier traint zich een slag in de rondte voor de herkansing strijd tegen de Ier.

Lekker knokken

Ondanks dat hij met pensioen ging, stopte McGregor nooit met trainen en maakt hij dus al snel een comeback. Het duurde niet lang voordat hij zich had aangemeld om tegen Poirier te vechten bij UFC 257.

Aan de tekst bij de Instagram post af te lezen is McGregor van plan snel korte metten te maken met Poirier. En duidt nog eens haarfijn op zijn prestatie tegen Cerrone: ,,2020 – De snelste knock-out in een hoofdwedstrijd”, schrijft de Ier.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page