UFC-ster McGregor plaatst afscheidsbericht? 'MMA, ik zal je nooit vergeten!'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor plaatst afscheidsbericht? ‘MMA, ik zal je nooit vergeten!’

UFC-ster McGregor plaatst afscheidsbericht? ‘MMA, ik zal je nooit vergeten!’

Conor McGregor bespot Nate Diaz na het scoren van een rol in de remake van ‘Road House’. En lijkt afscheid te nemen van het vechten. “MMA, ik zal je nooit vergeten”, is de boodschap van de Ier op social media.

UFC-ster Conor McGregor neemt naast het teaser bericht zijn oude rivaal Nate Diaz op de korrel. Afgelopen woensdag werd onthuld dat McGregor zal samenwerken met acteur Jake Gyllenhaal. In de remake van de cultklassieker Road House uit 1989 zal de UFC-vechter te zien zijn.

Te makkelijk

Het nieuws was verrassend, want het wordt het acteerdebuut van de Ier waar al lang naar uitkijkt. ,,Conor McGregor is erg enthousiast om zijn legendarische carrière uit te breiden naar Hollywood en samen te werken met Jake Gyllenhaal in deze heruitvinding van ‘Road House”, verklaarde McGregor-woordvoerster Karen Kessler.

,,Hoewel vechten zijn belangrijkste focus blijft, is dit het begin van een nieuwe succesvolle onderneming in het McGregor-imperium. Hij staat te popelen om te gaan filmen.” Nadat het nieuws naar buiten kwam, ging Conor McGregor naar sociale media om er commentaar op te geven. Ook pakte hij Nate Diaz gelijk maar even aan.

Hollywood

,,Terug naar mij vs Gabriel Gonzaga in Japan, ik kan niet geloven dat ik op het punt sta Hollywood binnen te komen. Ik zal jullie allemaal trots maken”, schreef McGregor. McGregor sprak ook over zijn toekomst in MMA en zei dat hij de sport nooit zal vergeten en dat het gemakkelijk werk was om Diaz aan te pakken. Vooral het ‘MMA-ik zal je noot vergeten lijkt te worden aangegrepen door fans die vrezen dat de Ier stopt met vechten. Ook al beweerd zijn management van niet.

,,Mama, ik zal je nooit vergeten! Makkelijk werk”, voegde McGregor eraan toe. Op dit moment is er geen nieuws over wanneer en of McGregor weer zal vechten. Hij rehabiliteert zijn gebroken been, maar heeft foto’s van hem in de sportschool gepost, dus het lijkt erop dat hij nog steeds hoopt om weer te vechten.

Bekijk ook

Bekende vechter Leandro Lo (33) doodgeschoten door Politieagent

Bekende vechter (33) doodgeschoten door Politieagent! Sportwereld in rouw’

Getuigen wijzen een militaire politieagent aan als dader

'Hij gaat dood!' UFC'er Adesanya wil Pereira slopen wraakgevecht

‘Hij gaat dood!’ UFC’er Adesanya wil Pereira slopen in wraakgevecht

Israël Adesanya zweert voor de kill te gaan...

Kickbokstrainer mishandelt leerlingen! 'Lekker stoer zeg'

Kickbokser geklapt door coach na terugslaan! ‘Flapdrol! (video)

Dat had hij beter niet kunnen doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page