Conor McGregor over rematch met Khabib: 'Hij heeft angst' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor over rematch met Khabib: 'Hij heeft angst'

Conor McGregor over rematch met Khabib: 'Hij heeft angst'
Conor McGregor over rematch met Khabib: 'Hij heeft angst'

De voormalige UFC-kampioen Conor McGregor bereidt zich voor op zijn terugkeer naar de MMA-kooi op UFC 246 later deze maand.

In een interview na een training in Dublin, Ierland. Toen hem werd gevraagd naar zijn eerste gevecht tegen Khabib Nurmagomedov, zegt McGregor dat zijn laatste trainingskamp niet optimaal was.

Zijn laatste voorbereiding resulteerde in een verlies aan Khabib, maar McGregor zegt dat hij nu is teruggekeerd naar waar hij moet zijn. “Dat laatste trainingskamp was verschrikkelijk, ik geef niemand de schuld, behalve mezelf, en ik heb mezelf de schuld gegeven en de correcties aangebracht. "

Khabib is bang

"Gelukkig heb ik een sterk team achter me dat mij motiveert en op de juiste manier begeleidt dat is het belangrijkste. Ik luister naar mezelf en ik doe mijn werk dat ik moet doen, waarvan ik weet dat ik het moet doen. Vechten is nu constant in mijn hoofd, ik weet dat ik veel nevenzaken heb, maar vechten is mijn brood en dat is waar ik me op concentreer. "

ZIE OOK >> interview Conor McGregor: 'Ik ben klaar voor iedereen'

Toen hem werd gevraagd naar de reden voor het willen van een rematch met Khabib, vertelde Conor McGregor dat hij deze niet serieus neemt en dat deze "angst" heeft bij de gedachte met hem te moeten vechten. "Ik heb kan wel om lachen, hij beeft. Die man beeft, hij wil het niet. Hij is bang en dat is het. Iedereen wil het, de UFC, we willen het allemaal, dus hij kan rennen maar hij kan zich niet verbergen, ik kijk er naar uit. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws