Conor McGregor opent jacht: Daagt UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov uit
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor opent jacht: Daagt UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov uit

Conor McGregor opent jacht: Daagt UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov uit

Met eerste kerstdag achter ons. Lijkt het erop dat Conor McGregor het seizoen van vrede en vreugde achter zich heeft gelaten. De Ier opende de jacht op aartsvijand Khabib, in een inmiddels aantal verwijderde twitter berichten.

Het lijkt er op dat de haat voor de Rus nog diep geworteld zit bij McGregor. In een reeks verwijderde berichten op Twitter, riep de Ier op tot een herkansing tegen Khabib. Ook viel de Ier de manager van Khabib (Ali Abdelaziz. Red.) aan.

De reden voor de uitdaging lijkt voort te komen uit de geplande ontmoeting volgende maand tussen Khabib en UFC-baas Dana White. Beiden zullen tijdens de week dat ook McGregor in Abu Dhabi is om te vechten, met elkaar om de tafel gaan.

Zware beledigingen

Een uitgelezen kans voor McGregor om zijn arsenaal aan beledigingen uit de kast te halen om zo Khabib uit zijn tent te lokken. En een spreekwoordelijke schoten te lossen op Khabib.

DE Ier begon met “MeDanaAliGonnaGetcha”, deze verwijzing zou kunnen wijzen op de geplande ontmoeting van volgende maand tussen Dana White en Nurmagomedov en hoogstwaarschijnlijk ook Abdelaziz.

De volgende berichten van McGregor namen echter een sinistere wending, waarbij de Ier een beetje dieper in zijn arsenaal dook door te schijven ‘Robert Earl Britton is The Man!’ Britton is een alias van Abdelaziz die naar verluidt in 2001 is gebruikt, welke destijds verband hield met een strafrechtelijk onderzoek.

Abdelaziz citeerde de tweet en antwoordde: “Wrong the #Eagle is”, inclusief een foto. Deze was genomen nadat McGregor zich in oktober 2018 aan Nurmagomedov moest overgeven in hun gevecht.

We pakken je

Kort daarna ging Abdelaziz ging los op de Ier deze keer door tegen McGregor zeggen: “Je zult nooit meer kampioen worden omdat ik een leger op je heb wachten op 155/170”. Ook somde Abdelaziz een aantal namen op van vechters die korte metten zouden maken met McGregor.

McGregor vuurde nog een laatste opmerking af op de semi-gepensioneerde UFC-kampioen en antwoordde dat het “Tijd voor een beslissing ” is. Hiermee suggereert McGregor dat de Rus een mogelijke rematch ontwijkt. McGregor verwijderde zijn tweets kort na de uitwisseling.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page