Conor McGregor: 'Oorlog met Khabib is nog lang niet over' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor: 'Oorlog met Khabib is nog lang niet over'

Conor McGregor: 'Oorlog met Khabib is nog lang niet over'
Conor McGregor: 'Oorlog met Khabib is nog lang niet over'

Hij ging eerder dit jaar met een zelf verklaard pensioen, Conor McGregor, echter speelt aartsvijand Khabib Nurmagomedov nog steeds door zijn hoofd.

Niet eerder was McGregor zo open als in een interview met Tony Robbins welke recent openbaar gemaakt werd, maar in april al was opgenomen. De Ier scheen zijn licht op de clash met vijand Khabib, na hun beruchte wedstrijd op UFC 229. McGregor verloor en tijdens het afwikkelen in de kooi brak de hel los.

"Aan het eind van de dag heb ik de laatste klap destijds uitgedeeld, precies in de oogkas van zijn broer", zei McGregor op de podcast van Robbins. McGregor word fysiek aangevallen door teamleden van Khabib, de weg naar hun wedstrijd was een van beledigingen en uitdagingen, tot aan privé kwesties toe.

Angsthazen

Dit alles leek tot een ontlading te komen na de wedstrijd. "Hoewel de wedstrijd niet mijn kant opging, ging het gevecht mijn kant op. En geloof me als ik je zeg, Tony, deze oorlog is nog niet voorbij. Als dit gevecht niet opnieuw gebeurt, als het niet wordt gereset, het zijn het bangeriken, ik ben hier voor het gevecht en hier voor de herkansing. "

ZIE OOK >> Khabib verslaat Conor McGregor op UFC 229

McGregor wil dus nog een kans tegen Khabib, voor de Rus is er geen grote noodzaak, hij lijkt zijn zinnen op een ander gevecht te hebben gezet. De UFC zal waarschijnlijk een rematch niet weigeren tussen de twee kemphanen, het blijft immers een geldmachine die moet blijven rollen en de fans zullen er ook geen moeite mee hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws