CONOR MCGREGOR: 'Nate Diaz houdt je bek, teken contract laten we vechten' Nieuws
Nieuws

CONOR MCGREGOR: 'Nate Diaz houdt je bek, teken contract laten we vechten'

CONOR MCGREGOR: 'Nate Diaz houdt je bek, teken contract laten we vechten'
CONOR MCGREGOR: 'Nate Diaz houdt je bek, teken contract laten we vechten'

Conor McGregor dringt er bij Nate Diaz op aan om een ​​contract voor een trilogie gevecht te ondertekenen

Ze stonden twee keer eerder tegenover elkaar, UFC-sterren Conor McGregor en Nate Diaz en het lijkt er op dat de intense rivaliteit weer in volle gang is gezet. Iedereen is het erover eens dat de trilogie tussen McGregor en Diaz moet plaatsvinden.

Onlangs hadden raakte McGregor en Diaz in een uitwisseling op sociale media die eruit zag alsof het hun rivaliteit doet herleven. Dus de trilogie tussen Diaz en McGregor kan dichterbij komen dan we allemaal denken.

Nog niets getekend

De boodschap van McGregor was kort en krachtig nadat Diaz hem had gezegd zijn mond te houden. De Ier reageerde er op als een stier op een rode lap; "houdt je bek, teken contract en laten we vechten. "

Er werd al door diverse media gemeld dat een gevecht tussen Mcgregor en Diaz op het befaamde UFC Fight Island plaats zal gaan vinden. UFC Baas Dana White zegt echter dat er nog niets besproken is. Maar dat houdt McGregor en Diaz niet tegen elkaar alvast op te warmen voor een gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws