Conor McGregor lekt privé berichten met UFC Baas Dana White – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor lekt privé berichten met UFC Baas Dana White

Conor McGregor lekt privé berichten met UFC Baas Dana White

Conor McGregor lekt privé berichten met UFC Baas Dana White

UFC ster Conor McGregor lekte privé berichten van UFC president Dana White en laat zien welke tegenstanders hij wilde.

Conor McGregor houdt wel van wat controverse en laat via social media graag wat bommen vallen. Zo ook afgelopen vrijdag waar hij een reeks screenshots poste, waarvan hij beweert dat het tekstuitwisselingen zijn met UFC-president Dana White voorafgaand aan de coronapandemie.

Ik wil vechten

In de tweets reageerde McGregor op recente opmerkingen van veteraan Diego Sanchez, die zaterdag deelneemt aan UFC 253. Eerder deze week toonde Sanchez tijdens een virtuele pre-fight persconferentie zijn interesse in een match met McGregor.

“Ik (zag) je recente opmerkingen over je laatste gevecht en ik doe mee! Nadat je tegen Michel Pereira had gevochten, had ik voor mijzelf en jou gevraagd om in Dublin te strijden. Dit was in februari toen ik bezig was met de tegenstanders voor mijn seizoen (pre-COVID). Veel succes dit weekend! “schreef McGregor.

Tegen Khabib

Om zijn bericht aan Sanchez kracht bij te zetten plaatste McGregor screenshots als bewijs dat hij er mer Dana White over sprak.Waarop White antwoordde: “We zouden onze promotor licentie verliezen als we dat gevecht aangaan.”

Ook laten de berichten zoals gepost door McGregor zien dat hij had gevist naar een evenement in mei in Los Angeles. White ging niet in op dat verzoek van McGregor. En zei dat hij wilde dat de Ier terugkeerde tijdens de International Fight Week in juli.

Dan maar als reserve vechter

McGregor vroeg White ook om vervanger te mogen zijn voor het geplande gevecht tussen Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov de UFC kampioen en aartsvijand van MCGregor. Dit wilde de Ier per hoge uitzondering doen.

De berichten uitwisseling tussen McGregor als deze legitiem zijn tonen aan dat de Ier allang zelf de UFC kooi in had gewild. Vrijdag maakt McGregor duidelijk dat een bokswedstrijd gepland wordt met Manny Pacquiano met medewerking van de UFC

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page